Justin Bieber: To τρολάρισμα τώρα άρχισε!

Βρε, παιδάκι μου, μήπως τα ζητάει και σένα ο... πισινός σου;
Justin Bieber: To τρολάρισμα τώρα άρχισε!



Ο Justin Bieber έκανε πάλι τα μαγικά του, προκαλώντας πανικό στις θαυμάστριες του. Βέβαια, αν κι εδώ που τα λέμε δεν τα λες κι ιδιαίτερα μαγικά, μιας και το μόνο που χρειάστηκε είναι να βγει στο instagram γυμνός-όπως τον γέννησε η μάνα του!

Αυτή είναι η original φωτογραφία που ανέβασε με λεζάντα "Κοιτάξτε" δείχνοντας το βουνό απέναντι, αν και ζήτημα είναι να το πρόσεξε κανείς!

Το αποτέλεσμα ήταν ο Justin να γίνει viral σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα! Όχι, τόσο ο ίδιος όσο memes της συγκεκριμένης φωτογραφίας που θαυμαστές και haters του ποιητική αδεία (!) μεταποίησαν, προκαλώντας γέλιο.

Την αρχή έκανε η Miley Cyrus αναρτώντας φωτογραφίες του Justin με derriere αλά Kim Kardashian και με ένα πορταίτο της, στο οποίο φαίνεται σούπερ ενθουσιασμένη κι απλά θέλει να του δαγκώσει τα ροδακινένια του οπίσθια!

Στα άλλα memes που κάνουν το γύρο του Twitter, συμπρωταγωνιστούν εκτός από τη Miley,  η Google, η Nicki Minaj και…ο Μπομπ Σφουγγαράκης.

Ωστόσο, κάποιοι fan δείχνοντας την ευγνωμοσύνη τους στο γυμνό κάτω μέρος του Justin, προχώρησαν τόσο πολύ ώστε να το συγκρίνουν με έργο τέχνης.

Αν και από ότι φαίνεται δεν συμφωνούν όλοι με αυτό... Αφού πολλοί γούρλωσαν κάπως έτσι....

...ενώ, άλλοι πάλι για να προστατέψουν τους συνανθρώπους τους και τα νέα παιδιά από το μετατραυματικό στρες, θεωρούν απαραίτητη τη γονική συναίνεση!

 

Δες ΕΔΩ γιατί ο Justin με τις επιπόλαιες κινήσεις και συμπεριφορές του κινδυνεύει να μπει φυλακή!