George Clooney: Σκέφτεται το διαζύγιο με την Amal Alamuddin!

Ένα περίεργο δημοσίευμα που έχει πολύ… ζουμί!
George Clooney: Σκέφτεται το διαζύγιο με την Amal Alamuddin!



Ο George Clooney αποφάσισε τον περασμένο Οκτώβριο να βγει από το club των single για χάρη της Amal Alamuddin. Τώρα σκέφτεται όμως, μετά από εννιά μήνες να βγει και από εκείνο των παντρεμένων! Αιτία; Η πολιτική καριέρα!

Όπως αναφέρει το National Enquirer, ο 54χρονος star εκτός από τον έρωτα βρήκε στο πρόσωπο της διάσημης δικηγόρου τον άνθρωπο που θα του «άνοιγε» τις πόρτες προς τον Λευκό Οίκο. Η Amal είναι άλλωστε μια από τις καλύτερες δικηγόρους στα ανθρωπιστικά δικαιώματα με πολλές διασυνδέσεις…

Έτσι ο George, ο οποίος έχει κάνει γνωστό πολλάκις στο παρελθόν πως θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, περίμενε πως μετά τον γάμο τους θα είχε επαφές με γερουσιαστές και πολιτικά στελέχη.

Αντ’αυτού, ωστόσο, τα πράγματα αντιστράφηκαν! Η Amal δείχνει η ίδια περισσότερο ενδιαφέρον στα red carpets ενώ και ο Clooney βλέπει πως ο γάμος του αντί να τον «ανεβάσει» κοινωνικά του έκανε περισσότερη ζημιά στο προφίλ!

Το δημοσίευμα σημειώνει πως το σπίτι των Clooneys στο Λονδίνο είναι έτοιμο και μετά το πάρτι για τα εγκαίνια θα την αφήσει εκεί και θα επιστρέψει στις ΗΠΑ!

Βρε λες;