Malia Obama: Μπαμπά, η Lena Dunham μου κάνει κουμάντο τώρα!

Η κόρη του του πιο ισχυρού άνδρα της γης,δεν έχει καμία ισχύ πάνω της! Ειρωνεία, ε;
Malia Obama: Μπαμπά, η Lena Dunham μου κάνει κουμάντο τώρα!



H μεγάλη κόρη του Προέδρου της Αμερικής, Barack Obama, Malia, λίγο πριν κλείσει τα 17 της θα είναι μέλος της τηλεοπτικής σειράς, Girls, της Lena Dunham.

Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε άνετα τον Obama αν πάθαινε καρδιακό με τη σκέψη και μόνο ότι η κορούλα του, αντί να ρίξει το βάρος της σε ποιο πανεπιστήμιο θα πάει το Σεπτέμβριο και τι θα ακολουθήσει στη ζωή της, εκείνη έχει το μυαλά της πάνω από το κεφάλι της κι ενδιαφέρεται να γίνει σταρ στο χαζοκούτι.

Βέβαια, η Malia δεν είναι τόσο επιφανειακή, καθώς δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά, αλλά απλά κάνει την πρακτική της για το καλοκαίρι. Πόσα άτομα ξέρεις που θα μπορούσαν να έχουν όλον τον πλανήτη στα πόδια τους και να απολαμβάνουν πολυτελέστατες διακοπές, αλλά εκείνα θα προτιμήσουν να δουλέψουν κάνοντας μικροδουλειές και θελήματα; Ε, εντάξει, θα μου πεις δεν είναι και κλητήρας, αλλά σε μια πρωτοκλασάτη σειρά μέλος. Και πάλι, όμως, θα μπορούσε να κάθεται!

Πέρυσι, στα 16 της είχε πιάσει πάλι δουλειά για το καλοκαίρι στα γυρίσματα της σειράς της Halle Berry, "Extant", ως βοηθός παραγωγής, με πολλές μαρτυρίες να αναφέρουν ότι ένα από τα καθήκοντα της ήταν να κάνει τον καφέ της διάσημης ηθοποιού!

Από ότι φαίνεται η πρωτότοκη κόρη του προέδρου το ‘χει με το Hollywood, αν και πάντα όλα είναι θέμα γνωριμιών. Λες ο μπαμπάς Obama να της το κανόνισε;

Δες ΕΔΩ την τρυφερή εξομολόγηση του Προέδρου Obama για τις γυναίκες της ζωής του!