Κορίτσια τρέξτε! Ο Ben Affleck είναι single

Και του δίνουμε το στέμμα του Male Wednesday.
Κορίτσια τρέξτε! Ο Ben Affleck είναι single



Το ξέρουμε ότι ο κόσμος καίγεται αλλά η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και η στήλη Male Wednesday στην οποία δίνουμε το στέμμα του αρσενικού της εβδομάδας. Και όχι, δεν είναι ούτε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ούτε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ούτε ο Βασίλης Κικίλιας. Είναι ο φρεσκοχωρισμένος Ben Affleck που από χθες είναι ανεπίσημα single

Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε μια ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο τα βάσανά μας και να μιλήσουμε για το σεξ απίλ του. 

Ορίστε οι λόγοι για τους οποίους θα θέλαμε να γίνουμε οι δεύτερες γυναίκες του. 

Γιατί πλέον είναι αναγνωρισμένος στη δουλειά του και ξέρουμε ότι ποτέ δεν θα ντραπούμε γι’ αυτό που κάνει. Όσες φορές και αν δούμε το «Argo» θα του λέμε «μπράβο Ben». 

Γιατί είναι ο Batman. Και ποια μπορεί να αντισταθεί σε έναν σούπερ ήρωα; 

Για να διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια αν όντως κάνει κακό σεξ. Η φήμη για τις επιδόσεις του ηθοποιού υπάρχουν και αυτό χάρη στην πρώην του J.Lo. Όταν σε συνέντευξή της τη ρώτησαν αν οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί ή οι χορευτές είναι καλύτεροι στο κρεβάτι εκείνη απάντησε: «Η περιορισμένη μου εμπειρία μου λέει ότι καλύτερο σεξ κάνουν όσοι έχουν σχέση με τη μουσική. Οπότε θα έλεγα οι τραγουδιστές ή οι χορευτές». Από την άλλη πλευρά, η pop star έχει δηλώσει στην αυτοβιογραφία της πως όταν χώρισε με τον Ben ήταν στα πατώματα. Οπότε και αυτό από μόνο του κάτι λέει. 

Γιατί την ίδια ώρα, η Jennifer Garner, σε συνέντευξή της στην Ellen De Generes είχε μιλήσει για το επίμαχο σημείο του άντρα της υπονοώντας ότι είναι γενναιόδωρη: «Αυτό που έχω να πω είναι ‘‘παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα’’. Προσπάθησα να δω τον εαυτό μου ως φιλάνθρωπο, θέλω να προσφέρω πράγματα στον κόσμο». Το «Gone Girl» το είδαμε αλλά δεν καταλάβαμε και τίποτα. Οπότε για εμάς αυτό το σημείο του σώματός του παραμένει μυστήριο. 

Γιατί ακόμα και όταν φοράει eyeliner είναι σέξι

Γιατί είδαμε τις παρακάτω φωτογραφίες. 

Γιατί ξαναθυμηθήκαμε το video clip – reality που μας έδειξε πόσο hot είναι. 

Γιατί βλέποντας ξανά το viral video «I am f@@@@@k Ben Affleck» συνειδητοποιήσαμε πόσο ακομπλεξάριστος είναι και πόσο χιούμορ έχει.