H Kerry Washington μιλάει για τις πολύ καυτές σκηνές sex στο Scandal

Η διάσημη ηθοποιός φαίνεται άνετη στις ερωτικές περιπτύξεις με τον συμπρωταγωνιστή της στην δημοφιλή σειρά, ωστόσο μόνο έτσι δεν είναι...
H Kerry Washington μιλάει για τις πολύ καυτές σκηνές sex στο Scandal



Η Κerry Washington, η τηλεοπτική Olivia Pope του “Scandal”, παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τις ερωτικές σκηνές της σειράς με τον συμπρωταγωνιστή της, Tony Goldwyn, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία... άβολη!

“Είναι πολύ δύσκολες οι ερωτικές σκηνές. Πάντα είναι άβολες και για τους δυο. Πρέπει να κάνουμε πράγματα που πρέπει να γίνονται με συγκεκριμένους ανθρώπους στη ζωή. Επειδή δεν είναι ο σύντροφος μας, είναι άβολο. Το ότι γίνεται αυτό σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους είναι άβολο επίσης”, τόνισε η 37χρονη ηθοποιός στο περιοδικό Allure.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πρωταγωνίστρια του “Scandal”, η οποία είναι παντρεμένη με τον 33χρονο star του NFL Νnamdi Asomugha έχοντας μια κόρη, αναφέρεται στο πόσο άβολη είναι μια ερωτική σκηνή. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της είχε τονίσει πως είναι δύσκολο να στέκεται ημίγυμνη μπροστά σε μια κάμερα και να απολαμβάνει την σκηνή.

Έχει το δίκιο της η Kerry Washington...