Male Wednesday: Robbie, ακόμα σε googlάρω

Δεν σε ξεπέρασα ακόμη, μήπως να έρθω στη Ρώμη;
Male Wednesday: Robbie, ακόμα σε googlάρω



«Πάει, πέρασε η συναυλία, ο Robbie πάλιωσε» μου είπαν όταν εξέφρασα την επιθυμία μου να δώσω το στέμμα του Male Wednesday στον Robbie Williams. Όμως όσοι το είπαν, δεν ήξεραν ότι εδώ και τρεις μέρες η εικόνα του pop star με έχει στοιχειώσει, ότι λίγο ήθελα για να γραφτώ στο fan club του, ότι τον βλέπω σε καθημερινή βάση στον ύπνο μου και ότι είμαι έτοιμη να ζητήσω δανεικά από την κολλητή μου για να πάω να τον ξαναδώ στη Ρώμη στις 7 Ιουλίου.  Άσε που έχασα τη στιγμή που έδειξε τον πισινό του στο stage και ξέρω ότι αν δεν έρθει σε 18 μήνες όπως υποσχέθηκε εγώ θα φύγω από τη ζωή χωρίς να το έχω δει live με τα ίδια μου τα μάτια. 

Και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη που τον σκέφτομαι. Συμπέρανα ότι μετά από την εμπειρία στη Μαλακάσα όλες θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά του και όλες ψάχνουμε μετά μανίας πληροφορίες για την ερωτική ζωή και το lifestyle του. Για την ακρίβεια, αρχίσαμε να παθαίνουμε υστερία από τότε που μας είπε γεμάτος αυτοπεποίθηση το γνωστό «for the next two hours your ass is mine» και έπειτα κούνησε σαν διαταραγμένος τύπος τη γλώσσα του καρφώνοντάς μας στα μάτια. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό είναι το αγόρι με το οποίο θα θέλαμε να ζήσουμε το «50 Shades of Grey», το μόνο αγόρι που θα μπορούσε να μας υποτάξει. 

Φτάνοντας, λοιπόν, σπίτι αντάλλαξα στο facebook με τις φίλες μου όλες τις πληροφορίες που μας ενδιέφεραν να μάθουμε για τον ένα και μοναδικό Robbie. Ιδού τι προέκυψε από τους διαλόγους μας. 

-Μια φίλη, φίλης μου είπε ότι ο Robbie όσο ήταν εδώ έτρωγε κάθε μέρα ντοματόσουπα. Και στο ξενοδοχείο μπήκε από την κουζίνα. 

-Γυναίκα του είναι η Ayda Field, είναι ηθοποιός. Δεν θυμίζει λίγο Πάολα σε αυτή τη φωτογραφία; Κανονικά δεν έχει καμία σχέση.  Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε blind date που κανονίστηκε από φίλους και στην αρχή ο Robbie την πέρασε για μια τρελή εγκυμονούσα γυναίκα. 

-Πού να δεις τα βιντεάκια με τον Robbie να προσπαθεί να εμψυχώσει την ετοιμόγεννη Ayda και να της χορεύει. Θα τον θες ακόμα πιο πολύ. 

- Πάντως, το ζεύγος έχει κάποια θεματάκια. Υπάλληλος, λέει, έχει κάνει μήνυση και στους δυο για σεξουαλική παρενόχληση

- Βρήκα και τις υπόλοιπες σχέσεις του; Ήξερες ότι παλιά τα είχε με την Cameron Diaz, την Anna Friel και τη Nicola Appleton;

- Μια φορά παραλίγο να κάνει κανονικό σεξ με μια θαυμάστρια στη σκηνή. Εντάξει, είμαι λίγο υπερβολική. Δες. 

-Και μια άλλη φορά υπέγραψε και φίλησε τον πισινό θαυμάστριας στο stage. 

- Να και ο πατέρας του που ανέβασε στη σκηνή και τραγούδησαν μαζί. 

- Ορίστε και πώς ήταν την εποχή που ήταν fat όπως μας είπε. Εμένα πάντως και έτσι μ’ αρέσει.