Kim Kardashian - Kanye West: Η πρώτη φωτογραφία του αγέννητου γιου τους!

Ο διάδοχος του Kanye μάλλον τελικά δεν... κάνει!
Kim Kardashian - Kanye West: Η πρώτη φωτογραφία του αγέννητου γιου τους!



Με  την είδηση ότι η Kim Kardashian κι ο Kanye West περιμένουν το δεύτερο μωρό τους, να γίνεται πρώτο θέμα σε περιοδικά και sites, όλοι αναρωτιούνται πως θα μοιάζει άραγε ο γιος τους.

Την απάντηση μας δίνει ο ιατροδικαστικός καλλιτέχνης, Joe Mullins, κάνοντας τα μαγικά του με σύγχρονα προγράμματα ανάλυσης κι επεξεργασίας, προβλέποντας πως θα μοιάζει τελικά το νέο –ακόμα αγέννητο- μέλος της οικογένειας West.

O Joe Mullins, γνωστός για τη δημιουργία απεικονίσεων για το πώς αναμένεται να μοιάζουν τα παιδιά διάσημων ζευγαριών, έδωσε στη δημοσιότητα χθες Δευτέρα 22 Ιουνίου τη δική του εκδοχή για τον απόγονο του σούπερ σταρ ζευγαριού.

Αρχικά, μελέτησε προσεκτικά φωτογραφίες της Kardashian και του West για το έργο του, χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία των υπολογιστών για να αποδώσει όσο το δυνατόν πιο πιστά τα πιθανά χαρακτηριστικά του μικρού αδελφού της Nori. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μικρό αγόρι που έχει τη μύτη και το ευρύτερο σχήμα του προσώπου του πατέρα του, ενώ θα έχει τα ρόδινα μάγουλα και τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια της μητέρας του.

Σε αντίθεση με τον West και την Kardashian, το παιδί θα έχει σκούρα πράσινα μάτια παρόμοια στο χρώμα με αυτά της γιαγιάς, Kris Jenner, και της θείας, Khloe Kardashian.

Το μόνο που μένει τώρα είναι μερικοί μήνες υπομονή για να δούμε αν τελικά ο Joe Mullins θα δικαιωθεί.