Συμβαίνει και στις διάσημες: Η Tori Spelling επιτίθεται στην ερωμένη του συζύγου της!

Το δικό της δράμα ζει η διάσημη ηθοποιός, καθώς είδε για πρώτη φορά τη γυναίκα που την απατούσε ο άντρας της.
Συμβαίνει και στις διάσημες: Η Tori Spelling επιτίθεται στην ερωμένη του συζύγου της!



Η Tori Spelling, αντίκρισε για πρώτη φορά την Emily Goodhand. Ποια είναι η δεύτερη; Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον σύζυγο της, Dean McDermott. Και ξέσπασε σε κλάματα όταν την είδε...

Η ηθοποιός (;), κόρη του θρυλικού παραγωγού Aaron Spelling, έχει πλέον το δικό της reality show (όπως και ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ), και στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του “True Tori”, είδε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, την Emily Goodhand.

“Ω, Θεέ μου είμαι συντετριμμένη. Θα είμαι κακιά αν πω ότι είναι άσχημη;”, δήλωσε on camera η 41χρονη Tori προτού ξεσπάσει σε κλάματα για την απιστία του 47χρονου (και άτακτου), Dean. Η Spelling, μάλιστα, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον σύζυγο της ότι δεν θα κοιτάξει την Goodhand ούτε σε φωτογραφία!

Πάντως οι "κακές γλώσσες" αναφέρουν πως η... μυστηριώδης Emily Goodhand δεν υπάρχει καν και είναι δημιούργημα του ζευγαριού για να εμφανιστεί ξανά στο προσκήνιο. Οπότε και η "φωτογραφία" που σοκάρει την Tori είναι απλά μια άγνωστη κοπέλα!

Έτσι τα δράματα (;) για την Tori, η οποία έχει 4 παιδιά με τον McDermott, συνεχίζονται... Αρχικά σπατάλησε την περιουσία μισού δις δολαρίων (!) που της είχε αφήσει ο πατέρας της, σχολιάζοντας πως έχει τρία χρόνια να αγοράσει νέα τσάντα, ενώ πρόσφατα μπήκε σε καραντίνα επειδή παρουσίασε σημάδια πως πάσχει από Ebola!

Πόσα να αντέξει η πρώην πρωταγωνίστρια του “Xτυποκάρδια στο Beverly Hills”;