Όλη η αλήθεια πίσω από το καυτό φιλί της Madonna με την Britney Spears στα MTV VMAs 2003

Ο μάνατζερ της Britney αποκαλύπτειλεπτομέρειες πίσω από την μεγάλη βραδιά!
Όλη η αλήθεια πίσω από το καυτό φιλί της Madonna με την Britney Spears στα MTV VMAs 2003



Madonna και Britney Spears έκαναν όλο τον κόσμο να παραμιλά χάρη στο καυτό φιλί που αντάλλαξαν στα MTV video music awards το 2003. Αμέσως μετά βέβαια η Madonna φίλησε και την Christina Aguilera -η οποία ήταν και αυτή στη χορογραφία- αλλά λίγος κόσμος το... θυμάται!

Μπορεί να πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια, κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχάσει την εμφάνιση τους στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης και ο μάνατζερ της Britney, Larry Rudolph, σε συνέντευξή του αποκάλυψε τις λεπτομέρειες.

Η Madonna ήταν πολύ πολύ πολύ πιεστική στις πρόβες και σίγουρη για το αποτέλεσμα. Συνεχώς έλεγε στην Britney να είναι στην ώρα της και να είναι σχολαστική”, ανέφερε στο Billboard ο 55χρονος για να συνεχίσει: “Να φανταστείτε πως ούτε το όνομα δεν με φώναζε. Μου έλεγε: εσύ να είσαι σίγουρος ότι αύριο θα είναι εδώ στις 10 το πρωί!”.

Ο Larry Rudolph δήλωσε εντυπωσιασμένος με την επαγγελματικότητα της Madonna, ενώ στο τέλος είπε και για το... δώρο που του έκανε η βασίλισσα της ποπ: “Στο τέλος ήμουν παρέα με τον μάνατζερ της και μας πλησίασε. Μίλησε μόνο σε έμενα πρώτα, με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα φιλί στο στόμα, λέγοντας μου: Έιδες Larry, άξιζαν τα πάντα”!