Ποιους νευρίασε η Sarah Jessica Parker με τα σκόρπια παπούτσια της;

Και τι δουλειά έχει στα σκαλιά του τηλεοπτικού της σπιτιού;
Ποιους νευρίασε η Sarah Jessica Parker με τα σκόρπια παπούτσια της;



Τουριστική ατραξιόν έχει γίνει το τηλεοπτικό σπίτι της Sarah Jessica Parker, το θρυλικό διαμέρισμα της Carrie Bradshaw από το Sex and the City που βρίσκεται στην οδό Perry Street 66, στη Νέα Υόρκη. Γι αυτό και οι ιδιοκτήτες του έχουν τοποθετήσει ειδική σήμανση και αλυσίδα απαγορεύοντας σε τουρίστες και περαστικούς να ανεβαίνουν τα σκαλιά, να φωτογραφίζονται και γενικώς να βρίσκονται μες τα πόδια τους.

Μια αλυσιδούλα όμως δεν θα στεκόταν εμπόδιο στην Sarah Jessica Parker. Η ηθοποιός πέρασε την αλυσίδα, αγνόησε τη σήμανση και έκανε μία αυτοσχέδια φωτογράφιση για τη νέα της σειρά παπουτσιών της ενώ μάλιστα ανέβασε και τις αντίστοιχες φωτογραφίες στο Instagram.

Κάτι που βέβαια νευρίασε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου της Perry Street Gerald Banu, ο οποίος δήλωσε στο περιοδικό Page Six τα εξής:

«Δεν πήραν άδεια από τον ιδιοκτήτη. Η κατάσταση με τους φαν του Sex and the City παραμένει πολύ έντονη. Οι άνθρωποι που ζουν στο κτίριο έχουν κουραστεί με τον συνωστισμό που επικρατεί στα σκαλιά τους. Η Sarah Jessica Parker χρησιμοποιούσε το σπίτι τους τα χρόνια των γυρισμάτων και τώρα  δε λέει να καταλάβει ότι αυτή και η εταιρία της δεν έχουν άδεια για να προμοτάρουν τη σειρά των παπουτσιών της».

Τέλος, ο Σύνδεσμος της Perry Street κάνει θερμή παράκληση στους συντελεστές του Sex and The City, σε περίπτωση που όντως προχωρήσουν με το τρίτο sequel της ταινίας να «πείσουν» την Carrie να μετακομίσει!