Από την Miranda Kerr στην Selena Gomez ο Orlando Bloom! Eίναι επίσημο...

Υπήρχαν καιρό φήμες πως ο διάσημος ηθοποιός και η starlet της pop έχουν κάτι παραπάνω από φιλική σχέση, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον! Τι θα πει ο Justin Bieber;
Από την Miranda Kerr στην Selena Gomez ο Orlando Bloom! Eίναι επίσημο...



Στο αεροδρόμιο του Los Angeles “συνέλαβε” ο φωτογραφικός φακός τον Οrlando Bloom και την Selena Gomez με τις φήμες για την σχέση τους να επιβεβαιώνονται. Miranda Kerr και Justin Bieber ανήκουν πλέον στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Το διάσημο ζευγάρι περπατούσε με λίγα μέτρα απόσταση, με την Gomez να ξεπερνάει τον χωρισμό της από τον Justin Bieber στην αγκαλιά του πρωταγωνιστή της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής”. Το θέμα ωστόσο έχει και αρκετό παρασκήνιο...

Τον περασμένο Ιούλιο ο Orlando Bloom είχε ρίξει γροθιά στον Justin Bieber (!), επειδή ο Καναδός pop star είχε σχέση με την πρώην σύζυγο του (παντρεύτηκαν το 2010 και χώρισαν το 2013 έχοντας ένα γιο), το super model Μiranda Kerr. Ο Bloom ωστόσο, μάλλον παίρνει τη ρεβάνς καθώς πλέον έχει σχέση με την πρώην του Bieber, σε ένα περίεργο ερωτικό... τετράγωνο!

O Orlando Bloom διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση με το μοντέλο, Erica Packer, όμως φαίνεται πως ο χωρισμός της Gomez από τον 20χρονο Bieber, τον οδήγησε στην αγκαλιά της.

Πήρε εκδίκηση ο Orlando ή ερωτεύτηκε την Gomez (με την οποία είχε ακουστεί ξανά πως έβγαιναν); Όπως και αν έχει έχουμε... new love in town!

Aναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Justin Bieber...

Selena Gomez και Οrlando Bloom σε παλιότερη έξοδο τους (είχαν από πιο πριν... φλερτ)

Αυτό είναι το GIF της Miranda Kerr με τον Justin Bieber που έκανε έξαλλο τον Orlando Bloom

Kάποτε Justin Bieber και Selena Gomez ήταν πολύ ερωτευμένοι...

Όπως και το ζευγάρι Orlando Bloom-Miranda Kerr...

H Miranda Kerr και... 

 

...η Selena Gomez.