Αλλάζουν το πρωινό τους Λιάγκας και Σκορδά!

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από όλους τους συνεργάτες της εκπομπής να καταθέσουν προτάσεις για δημοσιογραφικά θέματα που θα ξεκολλήσουν την εκπομπή από τη συνηθισμένη της σκαλέτα.
Αλλάζουν το πρωινό τους Λιάγκας και Σκορδά!



Τα σαρωτικά νούμερα της πρώτης εβδομάδας του Μάρκου Σεφερλή ανήκουν πια στο παρελθόν και κατά κάποιο τρόπο η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο πρωινά προγράμματα των δύο μεγάλων καναλιών Mega και Ant1 έχει κλείσει. Παρόλα αυτά, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά όσο και τα στελέχη του ANT1 συνηθισμένοι τα τελευταία χρόνια στην αδιαμφισβήτητη πρωτιά του πρωινού τους, δεν επιθυμούν καθόλου να βλέπουν την πλάτη του Μάρκου Σεφερλή και της παρέας του. 

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν αλλαγές. Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από όλους τους συνεργάτες της εκπομπής να καταθέσουν προτάσεις για δημοσιογραφικά θέματα που θα ξεκολλήσουν την εκπομπή από τη συνηθισμένη της σκαλέτα. Με λίγα λόγια ο Λιάγκας ζήτησε από τους συνεργάτες του να βγουν απο τα γραφεία τους στους δρόμους και να κάνουν βίντεο που θα ανανεώσουν την εκπομπή και θα την ζωντανέψουν. Αυτή είναι μια πρώτη αλλαγή που σαφώς θα δώσει μια πνοή στην εκπομπή που κακά τα ψέματα δεν είχε κανένα λόγο μέχρι σήμερα να αλλάξει αφού έσκιζε σε τηλεθέαση και “κατατρόπωνε” τον όποιο αντίπαλο εμφανιζόταν απέναντι.

Φέτος που τα πράγματα είναι διαφορετικά και το φαινόμενο Σεφερλής περνάει τους Σκορδά Λιάγκα αρκετές μονάδες στις μετρήσεις τηλεθέασης είναι σαφές ότι πρέπει οι συσκέψεις του ANT1 να έχουν περισσότερη δημιουργικότητα από αυτή που χρειαζόταν να έχουν μέχρι τώρα. Βέβαια το επόμενο στοίχημα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Λιάγκας και Σκορδά είναι τι θα κάνουν με το καυτό θέμα «κουτσομπολιό». Αν δηλαδή ο Σεφερλής κάνει αυτά τα νούμερα που κάνει αποφεύγοντας τη θεματολογία τύπου «Σάσα Σταμάτη», τότε γιατί ακόμη στον ANT1 πρέπει να μας βομβαρδίζουν με κακιούλες, τραβηγμένες ειδησούλες και πρόχειρα συμπεράσματα για τις ζωές των διασήμων; Μήπως τώρα που βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν νούμερα και με άλλα θέματα είναι καιρός να σκεφτούν ότι το κουτσομπολιό δεν έχει απαραίτητα περίοπτη θέση σε ένα πρωινό;