Σταμάτα κοκκινίζω! Όταν οι διάσημοι συζητούν για πέη

Τι νόμιζες; Και οι διάσημοι κάνουν τέτοιες συζητήσεις.
Σταμάτα κοκκινίζω! Όταν οι διάσημοι συζητούν για πέη



Νόμιζες ότι οι διάσημοι δεν ασχολούνται με το επίμαχο σημείο τους; Κι όμως, ακόμα και οι celebrity καμιά φορά συζητούν δημόσια για πέη, όπως θα έχει τύχει σε όλους σε αυτή τη ζωή. 

Ας δούμε, λοιπόν, πώς αισθάνονται δέκα αγαπημένα μας πρόσωπα για εκείνη την περιοχή 

Είναι σαν προβοσκίδα- Το είπε η Kourtney Kardashian για το πέος του φίλου της Scott Disick στο xoJane.com.  

Τι σχέση έχει η ωραία εμφάνιση ενός Ισπανού με το μέγεθος ενός πέους; Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να έχω την καλή εμφάνιση αλλά έχω το μικρότερο πέος του κόσμου. Σοβαρά μιλάω. Το είπε ο Enrique Iglesias κατά τη διάρκεια συναυλίας. 

Σε 3D το πέος μου φαίνεται καλύτερο, μόνο που θα πρέπει να πληρώσετε μερικά δολάρια παραπάνω για να το δείτε. Το είπε ο Ben Affleck για τη γυμνή σκηνή του στην ταινία Gone Girl. 

Αυτό που έχω να πω είναι «παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα». Προσπάθησα να δω τον εαυτό μου ως φιλάνθρωπο, θέλω να προσφέρω πράγματα στον κόσμο. Το είπε η Jennifer Garner για τη γυμνή σκηνή του Ben Affleck στο Gone Girl. 

Είναι ένα όμορφο πέος. Με σωστές αναλογίες. Όμορφο. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω για το πέος του Jason Segel. Το είπε η Mila Kunis στο GQ.

Νομίζω ότι το πέος μου είναι πιο καθαρό από τα δάχτυλά μου. Το είπε ο Justin Bieber στο Men's Health.

Δεν είμαι μεγάλος φαν των πέων. Όταν κοιτάω το δικό μου, δεν βρίσκω κάτι ελκυστικό πάνω του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει στα κορίτσια. Με μπερδεύει λίγο. Το είπε ο Pete Wentz στο The Advocate.

Η συζήτηση για το αν φοράω εσώρουχο είναι τόσο ανούσια. Δεν είμαι ανθρακωρύχος, υπάρχουν πολύ πιο σκληρές δουλειές σε αυτό τον κόσμο. Αλλά όταν οι άλλοι νιώθουν ελεύθεροι να δημιουργούν λογαριασμούς στο Tumbrl για τα προσόντα μου τότε σκέφτομαι ότι ποτέ δεν συμφώνησα για κάτι τέτοιο. Αλλά σιγά. Υποθέτω ότι είναι καλύτερο από το να σε σχολιάζουν για το αντίθετο. Το είπε ο Jon Hamm στο Rolling Stone.

Έκανα σεξ με τον Jared Leto όταν ήμουν αγόρι. Και ναι είναι τεράστιο. Το είπε η Alexis Arquette στο Frontiermedia.com.

Είμαι περήφανη για το πέος του. Είναι τέλειο. Είναι τεράστιο. Είναι γιγαντιαίο. Αν είχα κάτι τέτοιο θα έβγαινα και εγώ με το εσώρουχό μου. Το είπε στην Independent η Victoria Beckham όταν πόζαρε με το εσώρουχο για διαφήμιση του Armani. 

Δες ΕΔΩ ποιοι διάσημοι είναι προικισμένοι όπως ο Γιώργος Λιανός.