Μήπως είσαι η χαμένη αδερφή της Κατερίνας Καινούργιου;

Κάνε το test για να μάθεις.
Μήπως είσαι η χαμένη αδερφή της Κατερίνας Καινούργιου;



Θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι το αγαπημένο μας θέμα. Άλλωστε και την προηγούμενη εβδομάδα εδώ ήμασταν και λέγαμε ότι αυτό το κορίτσι ό,τι και αν κάνει, ό,τι και αν πει, πουλάει. Σήμερα, λοιπόν, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις αν κρύβεις μέσα σου μια Καινούργιου. Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και αν αναγνωρίσεις τον εαυτό σου τουλάχιστον σε πέντε σημεία, τότε μάλλον είσαι η χαμένη μικρή αδερφή της. 

Ο περίγυρός σου καμιά φορά απορεί με την αντιφατική σου προσωπικότητα. Το πρωί μπορεί να διαβάζεις «Hello» και το βράδυ ποίηση

Δεν έχει υπάρξει post σου στο twitter το οποίο να μην έχει emoticon. Για την ακρίβεια, είσαι σχεδόν εθισμένη. 

Είσαι ειλικρινής με τους φίλους σου, καμιά φορά σε σημείο εκνευριστικό. Αλλά γι’ αυτό τελικά η γνώμη σου μετράει. 

Όταν ερωτεύεσαι, πέφτεις με τα μούτρα στη σχέση. Δεν κρύβεις τον έρωτά σου, τον διατυμπανίζεις και κάνεις πράγματα που ίσως και να μετανοιώσεις όπως για παράδειγμα ένα τατουάζ για το αγόρι σου. 

Όταν έρχεται η ώρα των selfies, κάνεις ότι στέλνεις φιλάκια. Είναι η αγαπημένη σου πόζα. 

Είσαι λίγο έξαλλη στο ντύσιμο. Σου αρέσει να δείχνεις το ντεκολτέ σου και κάθε φορά που βγαίνεις έξω και οι άντρες σε κοιτούν σαν ξερολούκουμο. Γενικώς, όμως, είσαι κοκεταρία και έχεις μια τάση προς το επίσημο ντύσιμο. 

Προτιμάς το πιο έντονο makeup ενώ έχεις μια μικρή αδυναμία στις τρέσες.

Συνήθως αποκαλείς τους φίλους σου «αγάπες μου».

Όταν σε προσκαλούν σε κάποιο πάρτι, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να πηγαίνεις στην τουαλέτα του σπιτιού και να τσεκάρεις αν υπάρχει χαρτί τουαλέτας.