Holly Madison: Νέες αποκαλύψεις για το Playboy Mansion

Ακόμη ένα «κουνελάκι» που μιλάει για όσα συνέβαιναν στην έπαυλη του Hugh.
Holly Madison: Νέες αποκαλύψεις για το Playboy Mansion



H Holly Madison το 2008 έκλεισε πίσω της την πόρτα της διασημότερης έπαυλης του πλανήτη, του Playboy Mansion, ανακοινώνοντας τον χωρισμό της με τον Hugh Hefner. Σήμερα, 7 χρόνια μετά μέσα από το βιβλίο τις αποκαλύπτει όσα συνέβαιναν μέσα στην κρεβατοκάμαρα του γνωστού εκδότη…

Το «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny» δίνει νέες πληροφορίες που σοκάρουν και φτάνουν μέχρι και στα όργια που γίνονταν στην κρεβατοκάμαρα του Hugh.

H Ηοlly περιγράφει την μέρα που μπήκε για πρώτη φορά να κοιμηθεί με τον Hefner: «Τώρα που το σκέφτομαι είναι κωμικό. Κάθε Αμερικανός προσπαθεί να φανταστεί τι συμβαίνει μέσα στην κρεβατοκάμαρα του Hugh. Η αλήθεια είναι πως όχι πολλά! Ευχόμουν να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δεν υπήρχαν ούτε φιλιά, ούτε τίποτα».

Η Madison συνεχίζει, αποκαλύπτοντας πως προσπαθούσε να κάνει παιδιά με τον 82χρονο, τότε, Hefner: «Ξέρω πως είναι τρελό που ήθελα να κάνω παιδιά μαζί του. Είναι σαν να του κλέβεις τον πατέρα πριν καν γεννηθεί. Τώρα που είμαι μητέρα καταλαβαίνω πως ήταν εξωφρενικό».

Όσο για τον λόγο που πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον εκδότη του Playboy; Η αδυναμία του Hefner να κάνει παιδιά, όπως τον ενημέρωσαν οι γιατροί στους οποίους απευθύνθηκαν: «Αυτό για μένα ήταν σαν σφαλιάρα στο πρόσωπο. Κατάλαβα πως δεν είχα κανένα μέλλον εκεί. Έπρεπε να φύγω για να φτιάξω τη ζωή μου».

Σήμερα, η 35χρονη Madison έχει μια 2χρονη κόρη με τον σύζυγο της, Pasquale Rotella ενώ ο Hugh στα 89 του σήμερα, συνεχίζει να ζει με τα «κουνελάκια» του στην έπαυλη του.

Δες ΕΔΩ τι είχε δηλώσει ένα άλλο κουνελάκι, η Κendra Wilkinson, για τις περιπέτειες της στο Playboy Mansion