Robbie φίλα με! Εσύ θα πας μαζί του στο κρεβάτι;

Ποιοι stars σε θέλουν (on stage) και το δείχνουν.
Robbie φίλα με! Εσύ θα πας μαζί του στο κρεβάτι;



Έκλεισες και εσύ εισιτήρια για τη συναυλία του Robbie Williams στο Terra Vibe; Πολύ καλά έκανες γιατί σήμερα σου έχουμε καταπληκτικά νέα. Ήξερες ότι ο 41χρονος σταρ θα ανεβάσει στη σκηνή μία τυχερή φαν για να την πάει στο κρεβάτι; Για την ακρίβεια, οι δυο τους θα πάνε πίσω από μία οθόνη που δείχνει δύο σώματα ξαπλωμένα σε ένα κρεβάτι να χαριεντίζονται. 

Ορίστε η τυχερή της Αυστρίας. 

Ο Robbie, όμως, δεν είναι γνωστός μόνο για το συγκεκριμένο εφέ που στήνει με θαυμάστριά του. Ο τραγουδιστής είναι γνωστός για τα παθιασμένα φιλιά που δίνει καμιά φορά όταν έχει κέφια σε φαν του επί σκηνής. Χρειάζεσαι αποδείξεις; Θα τις βρεις στα παρακάτω βίντεο. 

Όπως βλέπεις ο pop star είναι ελαφρώς kinky, κάτι που είχαμε μυριστεί από τότε που πρώην υπάλληλός του έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε εκείνον και τη γυναίκα του και από τότε που φίλησε τα οπίσθια μίας φαν στη σκηνή, αφού πρώτα τα υπέγραψε. 

Όσο περιμένεις, λοιπόν, να έρθει το άλλο Σάββατο, μπορείς να φαντάζεσαι ότι ο ιδρωμένος Robbie θα σε πιάσει από το χέρι και θα αναλάβει να σε κάνει χαρούμενη. Βέβαια, να ξέρεις ότι το βίντεο μετά θα το δούμε και θα το σχολιάσουμε όλοι, οπότε μην παραπονεθείς για την υπερέκθεση. 

Αλλά ακόμη και αν δεν είσαι εσύ η τυχερή, μην ανησυχείς, έχεις και άλλες επιλογές σε celebrities. Αν έρθουν στο μέλλον στην Ελλάδα θα ξέρεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να έχεις τρυφερό τετ – α –τετ μαζί τους. 

Enrique Iglesias 

Αποκλείεται να μη θυμάσαι το φιλί που είχε δώσει στη Μαριάννα από την Κύπρο το 2010. Ο τραγουδιστής το έχει τάμα να μοιράζει σε κάθε του συναυλία φιλιά στο στόμα και το ίδιο έκανε στην Αθήνα. Άλλες μάλιστα τις άφησε να βάλουν το χέρι τους μέσα από την μπλούζα του. Ωραίος, ο Enrique! 

Adam Levine 

Συνήθως οι φαν του ορμάνε για να τον φιλήσουν και όχι εκείνος. Όμως ο frontman των Maroon 5 πρόσφατα έκανε κάτι που θα τολμούσαμε να πούμε ότι είναι καλύτερο και από φιλί on- stage. Ή τουλάχιστον λιγότερο ντροπιαστικό. Ο σέξι τραγουδιστής χτύπησε με το μικρόφωνό του φαν και για να ζητήσει συγγνώμη την πήρε από το χέρι, την αγκάλιασε και την άφησε να παρακολουθήσει όλη τη συναυλία από τη σκηνή.  

Justin Bieber

Αν είσαι απελπισμένη, μπορείς βέβαια και να πας σε συναυλία του Justin Bieber μήπως σου σκάσει και αυτός κανένα φιλάκι. 

Jared Leto

Oι 30 Seconds to Mars έρχονται ξανά στην Ελλάδα στις 30 Σεπτεμβρίου και έχεις έναν ακόμη λόγο να ανυπομονείς. 

Chris Brown

Ένα level παραπάνω το πήγε ο Chris Brown. Ο τραγουδιστής έκατσε και έγλειψε το πόδι θαυμάστριας που ήταν ξαπλωμένη στο stage. 

Miley Cyrus

Αν σου αρέσουν και τα κορίτσια εκτός από τον Robbie τότε θα εκτιμήσεις το γεγονός ότι η Miley Cyrus πέρυσι έδωσε ένα καυτό φιλί σε μια ξανθιά φαν ενώ είχε συναυλία στο Λας Βέγκας. Δεν μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με δεδομένο ότι έχει δηλώσει bisexual.