Οι ανοιχτοχέρηδες του Hollywood

Οι αγαπημένοι celebrities των σερβιτόρων.
Οι ανοιχτοχέρηδες του Hollywood



Ποιος είπε ότι όποιος έχει πολλά, πολλά, πολλά χρήματα, είναι και ανοιχτοχέρης; Και όμως στο μακρινό Hollywood, υπάρχουν και οι 2 κατηγορίες, οι μεν και οι δε που λένε. Κάποιοι διάσημοι λοιπόν όμως είναι ένα κλικ πιο γενναιόδωροι από τους υπόλοιπους. Παρακάτω θα μάθεις ποιοι είναι οι large του Hollywood; Ιδού! 

#10: Dan Aykroyd

Δεν μας κάνει εντύπωση που ο πρωταγωνιστής των «Ghostbusters» είναι γενναιόδωρος μιας και δείχνει γλυκύτατος. Ο ηθοποιός αφήνει σε ένα Νεουορκέζικο εστιατόριο βρέξει- χιονίσει από 100 δολάρια. 

#9: Barack Obama

Πώς νόμιζες ότι ο Obama έγινε Πρόεδρος; Τις προάλλες αγόρασε μια μπύρα 2 δολαρίων, άφησε 20δόλαρο στον barman και του είπε «keep the change». Μπράβο Barack! 

#8: Bill Murray

O Bill Murray δεν είναι μόνο κουβαρντάς σύμφωνα με τους σερβιτόρους, αλλά επίσης είναι πολύ ευγενικός πελάτης. Πέρα από το γεγονός ότι άφησε tip στο 120% του συνολικού λογαριασμού, ο Murray έδινε και άλλου είδους tips. Δηλαδή, συμβουλές σε μία σερβιτόρα για το πώς να κόψει το λεμόνι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

#7: Drew Barrymore

Πριν η ηθοποιός του «Ugly Betty» Ana Ortiz γίνει σταρ, ήταν barwoman. Τακτική πελάτισσά της ήταν η Drew Barrymore η οποία κάθε φορά διπλασίαζε το ποσό που ξόδευε. 

#6: Russell Crowe

Ο Russel Crowe δεν αφησε μόνο 600 λίρες φιλοδώρημα όταν βρέθηκε σε εστιατόριο της Βρετανίας, αλλά δούλεψε κι όλας! Μετά το φαγητό έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε για το κοινό. 

#5: Drew Carey

Ουρές κάνουν οι σερβιτόροι για να εξυπηρετήσουν τον Drew Carey. O κωμικός βρισκόταν σε εστιατόριο στο Λος Άντζελες και προσέφερε φιλοδώρημα 400 δολαρίων για λογαριασμό 250 δολαρίων.

#4: Hulk Hogan

Ο παλαιστής και ηθοποιός γνωστός και ως Hulkster είναι επίσης από τους αγαπημένους celebrity των σερβιτόρων. Σε ένα εστιατόριο της Φλόριντα άφησε tips 80 δολαρίων για λογαριασμό 120 δολαρίων αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ο Hogan μετά το δείπνο του έκατσε με τις ώρες προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με τους φαν και το προσωπικό. 

#3: Charlie Sheen

Όταν η κόρη του Charlie Sheen έκλεισε τα 16 της, ο ηθοποιός σκέφτηκε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να δείξει τη γενναιόδωρη πλευρά του. Γι’ αυτό και εκείνη τη μέρα προσέφερε σε κάθε άτομο που δούλεψε για να κάνει χαρούμενη τη Cassandra από 200 δολάρια επιπλέον. 

#2: David Beckham

Μπορεί να έχει όλα τα λεφτά που δεν θα βγάλεις ούτε σε δέκα ζωές, όμως ο David Beckham είναι διατεθειμένος να μοιράσει τον πλούτο του. Πού το ξέρουμε; Μια φορά, είχε βγει σε μία pub της Καλιφόρνια μαζί με συμπαίκτες του και παρήγγειλαν μπίρες και σνακ αξίας 100 δολαρίων. Ο Beckam πρόσθεσε ένα μηδενικό στο λογαριασμό καθώς άφησε 900 δολάρια έξτρα. 

#1: Johnny Depp

Όταν ο Johnny Depp έκανε γυρίσματα για την ταινία «Public Enemies» στο Σικάγο έκανε φιλίες με ένα σερβιτόρο, τον Mohammaed Sekhani που εργαζόταν στο εστιατόριο Gibson's Steakhouse. Όταν έγινε η πρεμιέρα της ταινίας ο ηθοποιός έδειξε την εκτίμησή του στο σερβιτόρο αφήνοντάς του φιλοδώρημα 4.000 δολαρίων. 

 

Tags: