Αντώνη Ρέμο επαναστατείς; Αυτοί είναι οι κουλτουριάρηδες που σε νευρίασαν;

Ποιοι είναι οι έντεχνοι που έκαναν τον coach του The Voice έξω φρενών;
Αντώνη Ρέμο επαναστατείς; Αυτοί είναι οι κουλτουριάρηδες που σε νευρίασαν;



Η αλήθεια είναι ότι Αντώνης Ρέμος μας αιφνιδίασε με όσα δήλωσε live στο τελευταίο «The Voice».   Συγκεκριμένα, είπε ότι όση ώρα τραγουδούσαν τα παιδιά σκεφτόταν όλους εκείνους τους συναδέλφους του που κατηγορούν τον διαγωνισμό.  «Αυτά που λένε καλά τα λένε καλά κάνουν και κριτικάρουν, αλλά θα ήταν καλό να απλώσουν το χέρι και να το βοηθήσουν, όχι μόνο λόγια. Ας πάρει κάποιος από τους έντεχνους την Πολυξένη για παράδειγμα. Πού είναι αυτοί; Λέπρα έχουν αυτά τα παιδιά;» είπε χαρακτηριστικά. Και η αλήθεια είναι ότι εκτιμήσαμε την ειλικρινή και αυθόρμητη στάση του. 

Σήμερα όμως διαπιστώσαμε ότι πήγε την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα αφού σε backstage δηλώσεις του χαρακτήρισε τους επικριτές συναδέλφους του κουλτουρίάρηδες του κ@λου. Ιδού και τα ακριβή του λόγια.    

«Αντί να πάρουν κάποια τέτοια παιδιά που έχουν ταλέντο, κάθονται και κριτικάρουν. Κριτικάρουν το παιχνίδι και μπορεί να έχουν την άποψή τους αλλά ας βάλουν ένα χέρι βοηθείας. Αυτά τα παιδιά δεν είναι ούτε άρρωστα, ούτε έχουν καμιά ψώρα, είναι παιδιά που αγαπάνε το τραγούδι. Θα είμαι πολύ περήφανος να δω κάποιον από όλους αυτούς που το παίζει “βαρύ πεπόνι” ή κουλτουριάρης του κ@λου να το πω έτσι να βοηθήσει ένα τέτοιο παιδί. Μια φορά να το δω κι ας μην ξαναβγώ στην τηλεόραση. Κάντε μου τη χάρη να μην ξαναεμφανιστώ στην τηλεόραση».

Μόλις ακούσαμε τον έξαλλο Ρέμο να επαναστατεί και να λέει ευθέως χωρίς φόβο και πάθος τη γνώμη του αρχίσαμε να ψαχνόμαστε. Σε ποιους απευθύνεται; Ποιοι είναι οι «κουλτουριάρηδες του κ@λου» που τον έκαναν να βγει από τα ρούχα του και να χρησιμοποιήσει απρεπείς φράσεις;

Αυτό το ερώτημα επιχειρήσαμε να απαντήσουμε σήμερα αξιολογώντας παράλληλα και το μέγεθος της κάθε κακίας. 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Πήγαν φορτωμένα με ελπίδες, τα ξεζούμισαν επί πέντε μήνες
Μέγεθος κακίας: 8/10 

Στην εκπομπή «Όλα καλά» εμφανίστηκε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το «The Voice». Χαρακτηριστικά είπε: «Ούτε το παρακολούθησα, ούτε πρόκειται να παρακολουθήσω τίποτα γιατί εκείνη την ώρα βλέπω τένις, βλέπω snooker, είμαι λίγο περίεργος, έχω περίεργα γούστα. Ή κάθομαι και παίζω μουσική και ακούω μουσική ή όταν έχω ελεύθερο χρόνο βλέπω ταινίες. Είμαι αρνητικός, όπως λέει και η κυβέρνηση, με τους θεσμούς. Δεν μου λέει κάτι. Να σας πως γιατί είμαι αρνητικός. Διότι έτυχε ένα βράδυ πέρυσι που ήμουν σε συναυλία, γυρίζοντας το βράδυ στο ξενοδοχείο αργά, είδα επανάληψη ένα από τα τελευταία Voice. Βάζοντας την τηλεόραση πριν κοιμηθώ, γιατί μόνο εκείνη την ώρα θα μπορούσα να το δω γιατί αρνούμαι κατηγορηματικά από πεποίθηση. Και λέω, είδα δέκα παιδιά και ήταν εξαιρετικοί και το λέω με πλήρη συναίσθηση. Για τραγουδιστές πήγαν, όχι για διαστημάνθρωποι της NASA. Σαν τραγουδιστές ήταν εξαιρετικοί. Που είναι αυτοί, όμως; Καταπληκτικά παιδιά που τραγουδούσαν, πήγαν φορτωμένα με ελπίδες, τα ξεζούμισαν επί πέντε μήνες, κάνοντας ένα τηλεοπτικό show που στήθηκε επάνω τους, τελείωσε αυτό και τα παιδιά γύρισαν σπίτι τους απογοητευμένα. Νόμιζαν ότι θα κάνουν κάτι και δεν έκαναν τίποτα» . 

Παντελής Θαλασσινός: Να πάω στο Voice να με κρίνει ο Ρέμος, η Βανδή και η Μελίνα; 
Μέγεθος κακίας: 7/10

Ήταν Μάιος του 2014 όταν ο Παντελής Θαλασσινός έκανε την αυστηρή του κριτική για το talent show: Συγκεκριμένα, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» αναφέροντας τα εξής:  «Το “The Voice” το είδα. Δεν ξέρω. Συμμερίζομαι την αγωνία όλων αυτών των παιδιών που πηγαίνουν και δε νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος να κάνεις το πρώτο σου βήμα. Κι εξάλλου δε μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι σοβαρά με τη μουσική και να πάω στο The Voice και να με κρίνει ο Ρέμος, η Βανδή, η Μελίνα ή οποιοσδήποτε άλλος». 

Μπάμπης Στόκας: Όλο αυτό είναι δουλοπρεπές
Μέγεθος κακίας: 7/10 

Από την εκπομπή JoinUs έκανε τα σχόλιά του ο Μπάμπης Στόκας: «Μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω σε talent show, δεν θυμάμαι ποιο. Δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαγωνισμοί και δεν πιστεύω ότι γίνονται πραγματικά για τα παιδιά. Γίνονται για όλα τα άλλα και αυτό φαίνεται από τα συμβόλαιά τους και από όλα αυτά που τους υποχρεώνουν να κάνουν. Όλο αυτό είναι δουλοπρεπές».

Νίκος Πορτοκάλογλου: Θα ντρεπόμουν να πάω σε reality
Μέγεθος κακίας: 5/10 

Δεν είπε και κάτι τρελό ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην εκπομπή JoinUs. Πώς θα χειριζόταν και πώς χειρίστηκε την κατάσταση όταν χρειάστηκε να δείξει το ταλέντο του: «Αν ήμουν 17 χρονών και ξεκινούσα τώρα θα ντρεπόμουν να πάω σε reality. Όταν αισθάνθηκα την ανάγκη να βρω κάποιον να μου δώσει πέντε συμβουλές άνοιξα τον τηλεφωνικό κατάλογο, βρήκα τον τηλέφωνο του Σαββόπουλου του ανθρώπου που θαύμαζα και τον πήρα τηλέφωνο. Του είπα «κύριε Σαββόπουλε γράφω τραγούδια, θα ήθελα να τα ακούσετε, μπορείτε;». Και μου είπε ο άνθρωπος «βεβαίως ελάτε σπίτι μου».

Λάμπης Λιβιεράτος: Δεν θα πήγαινα ως coach στο «The Voice»
Μέγεθος κακίας: 2/10

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» έδωσε ο Λάμπης Λιβιεράτος δηλώνοντας ότι απέτρεψε την κόρη του να συμμετάσχει στο διαγωνισμό επειδή θα την αντιμετώπιζαν με προκατάληψη. Ο τραγουδιστής, ρώτηθηκε όμως και από τη Σάσα Σταμάτη αν θα πήγαινε ως coach και η απάντησή του ήταν αρνητική:  «Δεν θα πήγαινα ως coach. Μου φαίνεται λίγο άχαρη η διαδικασία ότι θα πρέπει να κρίνω τον άλλον. Αν μου άρεσε αν δεν μου άρεσε γιατί θεωρώ ότι αυτά είναι λίγο υποκειμενικά». Αν και δεν ανήκει στην κατηγορία των έντεχνων τραγουδιστών είπαμε να καταγράψουμε και τη δική του θέση. 

Γιώργος Νταλάρας: Δημιουργούν τραυματισμένα ψυχικά και ηθικά άτομα
Μέγεθος κακίας: 8/10

Μάντεψε πού ρωτήθηκε για το «The Voice» ο Γιώργος Νταλάρας... Στο «Όλα Καλά». Τι είπε; «Ευκαιρίες δίδονται πάντα, αλλά εγώ είμαι λίγο επιφυλακτικός με το κίνητρο των στημένων εκπομπών απομιμήσεων άλλων χωρών που ως τελικό αποτέλεσμα, γιατί το αποτέλεσμα μετράει, έχει να δημιουργούν τραυματικές εμπειρίες και τραυματισμένα ψυχικά και ηθικά άτομα στο τέλος».

Νότης Σφακιανάκης: Αυτό είναι φασισμός
Μέγεθος κακίας: 9/10 

Δεν τον λες και έντεχνο τον Νότη Σφακιανάκη αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη δήλωσή του στο tralala.gr: Τα shows αυτά κατευθύνουν τα παιδιά στο να γίνουμε ένα παγκόσμιο χωριό που θα μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα, που θα συμπεριφερόμαστε όλοι το ίδιο, που θα τρώμε τα ίδια φαγητά. Όλοι θα είμαστε πανομοιότυποι, αυτό είναι φασισμός. Δες ΕΔΩ όλες τις προκλητικές δηλώσεις του Νότη. 

Δες ΕΔΩ τις τρελές δηλώσεις του Σαββιδάκη για τους «άπλυτους» έντεχνους.