H Victoria Beckham τώρα και πωλήτρια!

Μπορεί να είναι celebrity και bussineswoman, ωστόσο η 40χρονη star πηγαίνει κάθε πρωί στο κατάστημα με ρούχα που διατηρεί.
H Victoria Beckham τώρα και πωλήτρια!



Η Victoria Beckham, άνοιξε το δικό της outlet με ρούχα στο Λονδίνο, και δεν δίστασε να εξυπηρετήσει η ίδια τους πελάτες της!

Η “Posh”, η οποία είναι μητέρα 4 παιδιών και σύζυγος του super star του ποδοσφαίρου David Beckham, βρέθηκε στο κατάστημα της και χαμογελαστή εξυπηρετούσε τους πελάτες, μαζί με τις άλλες υπαλλήλους που έχει προσλάβει. Η Victoria χαμογελαστή συζητούσε με τον κόσμο, δείχνοντας πως μπορεί να είναι star αλλά ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

Η Victoria Beckham, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας (στο παρελθόν ήταν ένα από τα μέλη του girl group “Spice Girls”, είχε εκφράσει αρκετό καιρό να ανοίξει το δικό της outlet με ρούχα και τώρα που τα κατάφερε έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς οι δουλειές πηγαίνουν αρκετά καλά...

Και επειδή η Victoria είναι και μανούλα και κατανοεί το πρόβλημα μιας μητέρας να ψωνίσει μαζί με τα παιδιά της, στο 7000 τετραγωνικών μέτρων κατάστημα της, έχει φτιάξει μεγάλα δοκιμαστήρια ώστε να μπορεί η πελάτισσα να δοκιμάσει τα ρούχα της μαζί τους και να μην ανησυχεί.

Μπράβο Victoria! Ευχόμαστε σύντομα και δεύτερο outlet...