Eurovision 2015: Η Ελλάδα δεν θα είναι στη 10άδα; Έτσι λένε τα στοιχήματα

Ευτυχώς, πέρασαν πολύ χειρότεροι από τη Eurovision.
Eurovision 2015: Η Ελλάδα δεν θα είναι στη 10άδα; Έτσι λένε τα στοιχήματα



Φαντάζομαι ότι μετά από τα αποθαρρυντικά στοιχήματα που κυκλοφορούν από εδώ και από εκεί δεν περιμένεις να πάρουμε την πρωτιά στη φετινή Eurovision. Για την ακρίβεια, όλα δείχνουν ότι θα μείνουμε εκτός δεκάδας. Όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς θα δούμε Eurovision βρέξει χιονίσει και όταν βγει η Έλενα- Μαρία Κυριάκου θα κουνήσουμε τα σημαιάκια μας κρατώντας ένα κομμάτι πίτσα μαργαρίτα στο χέρι. Γιατί τελικά η συμμετοχή είναι αυτό που μετράει και όλο το κουτσομπολιό γύρω από το διαγωνισμό. Οπότε καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν μας νοιάζει είτε έρθουμε τελευταίοι, είτε έρθουμε πρώτοι. Γιατί αυτό που μένει είναι η συνάντηση του Σαββάτου στο σπίτι παρέα με φίλους. 

Αν αυτό δεν σε πείθει, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ακούσεις τα χειρότερα τραγούδια που πέρασαν από τη Eurovision. Θα συνειδητοποιήσεις ότι μπροστά τους, το τραγούδι που στείλαμε θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για τα βραβεία Grammy. 

Valentina Monetta, The Social Network Song, Σαν Μαρίνο, 2012

Έχεις ακούσει την περίπτωση της Valentina Monetta; Το Σαν Μαρίνο έστειλε αυτό το κορίτσι τρεις ολόκληρες φορές να το εκπροσωπήσει στη Eurovision και απέτυχε και τις τρεις να περάσει στον τελικό. To τραγούδι «The Social Network» επισφράγισε και την τελευταία της προσπάθεια. Θα τη χαρακτήριζες λίγο άχαρη παρουσία ενώ το concept με τα lap top και τα social media λίγο θλιβερό. Έχεις ακούσει το τραγούδι της Άννας Βίσση που λέει «Facebook, whats app, Instagram». Ε κάτι τέτοιο. 

Josh Dubovie, That Sounds Good To Me, Μεγάλη Βρετανία, 2010 

Δεν είναι τυχαίο που αυτό το τραγούδι ήρθε τελευταίο στο διαγωνισμό παίρνοντας μόνο 10 βαθμούς. Ακόμα και ο ίδιος άνθρωπος που το έγραψε δήλωσε ότι δεν ήταν τόσο καλό για να κερδίσει. Φαντάσου…

Aven Romale, Gypsy.cz, Τσεχία, 2009

Και εκεί που περιμένεις να ακούσεις λίγη καλή gypsy style μουσική, βγαίνει ένας σούπερμαν ντυμένος στα πορτοκαλί που ούτε ο ίδιος ήξερε τι είδος μουσική τραγουδάει. Πήρε μηδέν πόντους και δεν πέρασε στον τελικό. 

Dustin the Turke, Irelande Douze Points, Ιρλανδία, 2008

Ένας θεός ξέρει τι είναι αυτό που ώθησε την Ιρλανδία να στείλει μία κούκλα να τραγουδήσει στο διαγωνισμό. Δεν είναι τυχαίο που δεν πέρασε στον τελικό.  

Sylvia Knight, Congratulations, Ισλανδία, 2006

Κανείς δεν κατάλαβε τη χιουμοριστική διάθεση της Sylvia Knight η οποία ντύθηκε σα να έπαιζε στο Moulin Rouge. Προσπάθησε να διασκεδάσει το κοινό αλλά μάταια, δεν τα κατάφερε να περάσει στον τελικό. 

Ping Pong, Sameach, Ισραήλ, 2000

Υποτίθεται πως το σκεπτικό τους συγκροτήματος ήταν να μαθαίναμε τι θα συνέβαινε αν οι Spice Girls και οι Pet Shop Boys ένωναν τις δυνάμεις τους όμως η συνταγή κάπου χάλασε. 

Δες ΕΔΩ τις πιο κις εμφανίσεις της Eurovision.