Μαρία Έλενα Κυριάκου: Τι μας θύμισε η εμφάνισή σου (Photos)

Ποιες διάσημες μας θύμισε η Μαρία Έλενα στον χθεσινό Ημιτελικό;
Μαρία Έλενα Κυριάκου: Τι μας θύμισε η εμφάνισή σου (Photos)



H Mαρία Έλενα Κυριάκου έκανε μια super glamorous εμφάνιση στην χθεσινή βραδιά της Eurovision, ενώ επάξια κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Το εντυπωσιακό της φόρεμα ήταν μια custom made δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου (Dimitris Petrou) o oποίος εμπνεύστηκε το φόρεμα το οποίο φυσικά θα φορέσει η Μαρία Έλενα και στον τελικό. 

Η ολοκέντητη τουαλέτα με κρύσταλλα Swarovski σε μεταλλιζέ απόχρωση και βαθύ ντεκολτέ μας μάγεψε στην κυριολεξία, ενώ τα cut outs κοψίματα ήταν το highlight που κατάφερε να συνδυάσει το sexy με το chic σε αυτήν την κατά τα άλλα αποκαλυπτική εμφάνιση.

Ωστόσο, εδώ στο #Followme η εμφάνισή σου Μαρία Έλενα μας θύμισε κάτι από... Mariah Carey! Kαι όχι μόνο! 

Aσημένιο, με στρας, glitter και βαθύ ντεκολτέ ακριβώς όπως και το δικό σου! Εντάξει, αυτό βέβαια μπορεί να είναι mermaid, ωστόσο ακόμα και το hair styling είναι σχεδόν ίδιο!

Μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Beyonce το 2007! Silver, πέτρες, παγέτες και διακοσμητικές πέτρες στο μπούστο! Όλα τα είχε αυτό το φόρεμα. 

Ανεπανάληπτη JLo! Tι στυλ, τι ένταση, τι πάθος επί σκηνής! 

Γιατί η φωνή και το στυλ της Carrie Underwood; Εντάξει εκείνη μπορεί να τραγουδά country, όμως είστε και οι δυο ξανθιές, με ίδιες αναλογίες και μοιάζετε απίστευτα! WOW! 

Πιο πολύ απ' όλες όμως... 

Την μοναδική Δέσποινα Βανδή! Στην συγκεκριμένη της εμφάνιση άλλωστε φοράει μια μοναδική δημιουργία του ίδιου σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου! Glamorous τουαλέτα με έναν ώμο σε μεταλική ιριδίζουσα απόχρωση! 

Όπως και την εμφάνισή της το 2011 στα Madwalk, η οποία επέλεξε μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου. Υπέροχο μακρύ sparkly φόρεμα με στρας και glitter! 

Mάθε ποιο είναι το γούρι που της χάρισε την χθεσινή νίκη ΕΔΩ 

Δες όλα όσα είδαμε LIVE στον χθεσινό τελικό ΕΔΩ