Τα μεγαλύτερα sex tape σκάνδαλα των διάσημων του Hollywood

Εν αγνοία τους ή όχι έγιναν πρωτοσέλιδα όταν διέρρευσαν προσωπικές τους στιγμές. Κάποιοι μάλιστα βγήκαν κερδισμένοι.
Τα μεγαλύτερα sex tape σκάνδαλα των διάσημων του Hollywood



Δεν υπάρχει μέρα που να ξημερώνει στο Hollywood και να μην έχει κάτι... πικάντικο, το οποίο θα σχολιαστεί τόσο πολύ, που θα δώσει τροφή για ώρες αναλύσεων και συζητήσεων! Ένας χωρισμός, ένα μεθύσι, ένα ραντεβού, ένας ξυλοδαρμός ή μια καινούρια sex tape, είναι τα θέματα που κυριαρχούν! Οι celebrities και τα καμώματα τους δεν αφήνουν ποτέ τον κόσμο ασυγκίνητο. Άλλες φορές ηθελημένα και άλλες φορές από αμέλεια, προκαλούν σκάνδαλα και μετά δηλώνουν... μετανιωμένοι(;).

Ας θυμηθούμε τα μεγαλύτερα sex tape σκάνδαλα των διάσημων του Hollywood:

Eric Dane, Rebecca Gayheart, Kari Ann Peniche

Ο σέξι πλαστικός χειρουργός του Grey's Anatomy, Eric Dane, έκανε σεξ με τη γυναίκα του, Rebecca Gayheart και με ένα μοντέλο, την Kari Ann Peniche, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο Miss Teen USA. Η δωδεκάλεπτη sex tape όπως υποστήριξε το ζευγάρι ήταν για προσωπική χρήση και για... πλάκα!

Rob Lowe

Το 1988 ο ηθοποιός της διάσημης αμερικανικής τηλεοπτικής δραματικής σειράς «Brothers & Sisters» συμμετείχε σε ένα σεξ σκάνδαλο με δύο γυναίκες. Μία εξ αυτών ήταν 16 χρονών, ενώ εκείνος τότε ήταν 22. Στη συνέχεια εισήχθη σε ειδική κλινική για ανθρώπους εθισμένους στο σεξ.

Tonya Harding, Jeff Gillooly

Η διάσημη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Tonya Harding, δεν βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα μόνο για τις επιδόσεις της πάνω στον πάγο, αλλά και για τη sex tape που έκανε με τον άντρα της Jeff Gillooly. Το βίντεο έγινε στις αρχές του 1990 με το ζευγάρι να φοράει αποκριάτικα κοστούμια, ενώ στιγμιότυπα δημοσιεύτηκαν και από το περιοδικό Penthouse το 1994.

Pamela Anderson, Tommy Lee

Η εκρηκτική ξανθιά του Baywatch και πόθος των περισσοτέρων αντρών παγκοσμίως, μαζί με τον τότε άντρα της, διάσημο ντράμερ των Motley Crue, έκαναν κάτι σαν... ταξίδι του μέλιτος! Η πασίγνωστη sex tape του ζευγαριού πάνω στο κότερο κλάπηκε από το σπίτι τους το 1998 και διέρρευσε αμέσως. Οι δυο τους κέρδισαν από την εταιρεία διανομής αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου.

R. Kelly

Ο τραγουδιστής της R&B, R. Kelly είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, μιας και η ταινία του το 2002 ήταν γυρισμένη με ένα ανήλικο κορίτσι. Οδηγήθηκε σε δίκη, ενώ έξι χρόνια μετά αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες.

Paris Hilton, Rick Salomon

Η διάσημη κληρονόμος, Paris Hilton εκτόξευσε τη φήμη της το 2003, χάρη στη sex tape που γύρισε μαζί με το τότε αγόρι της, Rick Salomon. Όλα έγιναν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ξενοδοχείου και το «1 Night in Paris» πωλήθηκε στο εμπόριο από τον Rick. Στη συνέχεια η Paris μήνυσε τον πρώην της και απολαμβάνει μέχρι και σήμερα τα... κέρδη εκείνης της νύχτας.

Fred Durst

Ο frontman του μουσικού συγκροτήματος Limp Bizkit, Fred Durst γύρισε sex tape με μια άγνωστη γυναίκα και το βίντεο διέρρευσε από έναν τεχνικό υπολογιστών. Εκείνος είχε επισκευάσει τον υπολογιστή του τραγουδιστή το 2005 και το πούλησε σε διάφορες ιστοσελίδες. Ο Fred μήνυσε 10 ιστοσελίδες και κέρδισε το ποσό των 55.000.000 δολαρίων περίπου!

Pamela Anderson, Bret Michaels

Άλλη μια sex tape της Pamela Anderson, αυτή τη φορά με το τότε αγόρι της, Bret Michaels. Το τεσσάρων λεπτών βίντεο βγήκε και σε dvd, ενώ χρονικά είχε προηγηθεί από εκείνο με τον Tommy Lee.

Colin Farrell, Nicole Narain

Ο γοητευτικός Ιρλανδός ηθοποιός, Colin Farrell, μήνυσε την πρώην φίλη του, Playboy μοντέλο Nicole Narain, γιατί δημοσίευσε το 2003 το 14 λεπτών βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, χωρίς την συγκατάθεσή του. Τον Ιανουάριο του 2006 με δικαστική εντολή σταμάτησε η κυκλοφορία του, αλλά εκατομμύρια αντίγραφα είχε ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο.  

Dustin Diamond

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Dustin Diamond, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως «Samuel "Screech" Powers» στο τηλεοπτικό σόου Saved by the Bell, κυκλοφόρησε ένα 40 λεπτο βίντεο. Με την sex tape το μόνο που κατάφερε ήταν να ενισχύσει ελάχιστα την... ανιαρή καριέρα του!

Kim Kardashian, Ray J

 Η διάσημη τηλεπερσόνα, Kim Kardashian, μπορεί να πραγματοποίησε τον δεύτερο γάμο της τον περασμένο Μάιο με τον τραγουδιστή Kanye West (είχε προηγηθεί ο πρώτος της το 2010 με τον μπασκετμπολίστα του NBA, Kris Humphries), αλλά ποτέ δεν είχε τη φήμη του... ήσυχου κοριτσιού! Το 2007 με το τότε αγόρι της και τραγουδιστή της R&B, Ray J, περπάτησε στο δρόμο που χάραξε η Paris Hilton. Διέρρευσε το δικό της sex tape και πολύ το συνέδεσαν με το ντεμπούτο του οικογενειακού σόου της οικογένειας της "Keeping Up with the Kardashians", στο σταθμό E!.

Verne Troyer, Renae Shrider

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Verne Troyer, ο οποίος έγινε γνωστός για το ρόλο του ως «Mini-Me» στην κωμική σειρά Austin Powers, το 2008 έκανε τη δική του sex tape! Στο βίντεο εμφανιζόταν ο Verne με ένα επίδοξο 22χρονο μοντέλο, την Renae Shrider ενώ στο τέλος ήρθε σε συμφωνία με τον παραγωγό που είχε δημοσιεύσει το βίντεο (ήταν ο ίδιος με την sex tape της Paris Hilton) και αφαιρέθηκε από το διαδίκτυο.

Διάβασε ΕΔΩ ποιος ήταν ο πρώτος άντρας που έκανε sex με την Kim Kardashian

Θυμάσαι το Baywatch; Δες ΕΔΩ πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς