Ιrina Shayk: Ο Ronaldo έστελνε κρυφά ερωτικά sms σε άλλες γυναίκες

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας...
Ιrina Shayk: Ο Ronaldo έστελνε κρυφά ερωτικά sms σε άλλες γυναίκες



Μπορεί η Irina Shayk να είχε αφήσει υπονοούμενα για τον χωρισμό της με τον Christiano Ronaldo, λέγοντας πως δεν ήταν εντάξει και ότι δεν της φέρθηκε σαν άντρας όμως δεν είχε διευκρινίσει ποτέ τι ακριβώς εννοούσε με αυτό.

Οι φήμες βέβαια και τα ξένα μέσα έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο αλλά και τυχόν... αταξίες του διεθνή άσσου, όμως κάτι τέτοιο δεν είχε ποτέ επιβεβαιωθεί. Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "The Sun" έρχεται για να διαλευκάνει το μυστήριο του χωρισμού τους. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Irina χώρισε τον Ronaldo γιατί βρήκε στο κινητό του... χιλιάδες ερωτικά μηνύματα από και προς άλλες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο! Μάλιστα, αρκετά συχνά δεχόταν ακόμα και η ίδια μηνύματα στο κινητό της από άλλες γυναίκες οι οποίες της έλεγαν πως βγαίνουν με τον Ronaldo!

Όταν μάλιστα η ίδια ρώτησε τον Ronaldo ανοιχτά, εκείνος αρνήθηκε τα πάντα. Όμως, ήταν ήδη αργά αφού εκείνη πλέον ήξερε όλες τις λεπτομέρειες. Έτσι, το ίδιο βράδυ μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι και μια σχέση πέντε ετών έφθασε στο τέλος της. 

Πλέον, η Irina όλα αυτά τα έχει αφήσει στο παρελθόν αφού το τελευταίο διάστημα έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού Bradley Cooper ο οποίος όπως φαίνεται την έκανε να ξεχάσει μια για πάντα τις άσχημες αναμνήσεις... 

Δες τα καυτά φιλιά της Irina με τον Bradley ΕΔΩ