Ενώ ο Ronaldo παίζει με το γιο του η Irina Shayk παίζει με τον Bradley Cooper

Το έριξε στην πατρότητα μήπως και ξεχαστεί!
Ενώ ο Ronaldo παίζει  με το γιο του η Irina Shayk παίζει με τον Bradley Cooper



Την ώρα που η Irina Shayk ζει τον έρωτά της με τον Bradley Cooper, ο πρώην της Cristiano Ronaldo, περνάει τρυφερές στιγμές με τον 4χρονο γιο του. 

Μπαμπάς και γιος έκαναν μαζί ένα δείγμα προπόνησης που περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις για κοιλιακούς! Κατά μπαμπά κατά γιο που λένε! Ο Ronaldo έκανε ένα set κοιλιακών με την βοήθεια του 4χρονου όπου και του κρατούσε αντίσταση. Μετά ήρθε και η δική του σειρά! Κατά την διάρκεια της άσκησης ο Cristiano σαν περήφανος μπαμπάς εμψύχωνε τον μικρό έτσι ώστε να κάνει όλους τους κοιλιακούς με επιτυχία. Τους μέτραγε και κάθε φορά τον ενθάρρυνε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Όταν τους τελείωσε τον πήρε στην αγκαλιά του και του φώναζε: “ Eίσαι πρωταθλητής”.

Ο Ronaldo έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε πολύ ο γιος του να γίνει αθλητής και πως θα ήταν πολύ περήφανος αν δεν ακολουθήσει τα βήματά του. Θα ήθελε πολύ να είναι ο διάδοχός του αλλά ακόμα δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει. Θέλει να το αφήσει ελεύθερο να επιλέξει να κάνει ότι αυτός θέλει στη ζωή του. Ο Cristiano έγινε πατέρας το 2010 και από τότε η ζωή του έχει πάρει άλλη τροπή καθώς έχει περισσότερες ευθύνες. 

Η προπόνηση απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο youtube. 

Aν θέλεις να δεις τους κοιλιακούς του Ronaldo πάτα εδώ και δεν θα χάσεις!