Kristen Stewart: Θέλω να είμαι είτε υπερβολικά sexy, είτε το αντίθετο

Κορίτσι των άκρων η 24χρονη star…
Kristen Stewart: Θέλω να είμαι είτε υπερβολικά sexy, είτε το αντίθετο



H Kristen Stewart μίλησε στο περιοδικό Ηarper’s Bazaar για την εξωτερική της εμφάνιση, για τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις. Και ξεκαθάρισε πως είτε θα είναι πολύ sexy είτε το ακριβώς αντίθετο.

«Δεν μου αρέσει να έχω όμορφα μαλλιά. Όταν τα φτιάχνω νιώθω σαν να φοράω ένα κουστούμι. Προσπαθώ να τα έχω πάντα φυσιολογικά», τόνισε για την εξωτερική της εμφάνιση η Stewart η οποία τον τελευταίο καιρό μοιάζει ολοένα με αγόρι, με τις φήμες να οργιάζουν πως διατηρεί ερωτικές σχέσεις με γυναίκα.

Και η παρακάτω ατάκα της είναι αυτή που προκαλεί ερωτηματικά: «Θέλω όμως όταν ντύνομαι όμορφα να είμαι υπερβολικά sexy. Αλλιώς προτιμώ να μοιάζω περισσότερο με αγόρι».

Τα… περίεργα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Kristen αποκάλυψε και τον τρόπο που γυμνάζεται, ο οποίος παραπέμπει περισσότερο σε πεζοναύτη: «Όταν είμαι σε φόρμα κάνω 40 pushups πολύ εύκολα. Αν δεν είμαι, κάνω 10. Αν προσπαθώ να φτιάξω την φόρμα μου κάνω 20 ανά μισή ώρα. Μπορεί να κάνω μέχρι και 250 την ημέρα…».

Μάλλον ο γυμναστής της είναι πρώην SEAL, δεν εξηγείται αλλιώς…