Ο Charlie Sheen είναι καλός πατέρας! Χώρισε την πορνοστάρ για χάρη των παιδιών του

Είναι εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος ο 50χρονος super star, αλλά βάζει την οικογένεια του πάνω από τον (επαγγελματικό) έρωτα...
Ο Charlie Sheen είναι καλός πατέρας! Χώρισε την πορνοστάρ για χάρη των παιδιών του



Στην απόφαση να χωρίσει, ένα μήνα πριν τον γάμο του με την πορνοστάρ Scottine Ross, προχώρησε ο Charlie Sheen για χάρη των 5 παιδιών του!

Ο πρώην πρωταγωνιστής της σειράς “Two And A Half Men” είχε αρραβωνιαστεί με την Ross τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο ο ιδιόρρυθμος Charlie αποφάσισε να την χωρίσει για να αφοσιωθεί στα 5 του παιδιά σαν σωστός πατέρας.

“Η Scotty και εγώ περάσαμε υπέροχα, ταξιδεύσαμε σε όλο τον κόσμο και κάναμε πολλά πράγματα. Είναι περίφημη κοπέλα, αλλά αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε και να μην περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί. Αυτή την στιγμή τα παιδιά μου έχουνε περισσότερη σημασία”, δήλωσε στο Radar ο Sheen, με την απόφαση του να δείχνει πως (ίσως) αποφάσισε να σοβαρευτεί.

Ο 50χρονος Sheen έχει πέντε παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Την 30χρονη Cassandra (η οποία έχει κάνει παππού τον διάσημο ηθοποιό το 2013) με την Paula Profit, την 10χρονη Sam και την 9χρονη Lola με την ηθοποιό Denise Richards και τα 5χρονα δίδυμα Bob και Max με την Brooke Mueller.

Για να δούμε αν ο Charlie αποφάσισε να γίνει παράδειγμα πατέρα και παππού μακριά από τις εξαρτήσεις...