Δεν είναι μόνο η Reese Witherspoon ίδια η κόρη της

Όταν το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά... και στη showbiz.
Δεν είναι μόνο η Reese Witherspoon ίδια η κόρη της



Από τότε που η Reese Witherspoon ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία με την κόρη της Ava έχει γίνει στην κυριολεξία χαμός στα ξένα και ελληνικά media. Όλοι μιλούν για την απίστευτη ομοιότητά τους την οποία μπορείς να διαπιστώσεις και με τα ίδια σου τα μάτια.

Εδώ που τα λέμε όμως, αυτό το δίδυμο μαμάς-κόρης δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το μοναδικό που έχει κοινά σημεία επαφής.

Έχουμε να σου δείξουμε 10 τρανταχτά παραδείγματα celebrities που μόλις δεις θα πεις ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Selena Gomez και Mandy Teefey

Περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί και έστρεψαν τα βλέμματα πάνω τους. Η Selena Gomez έχει ίδια χρώματα, μάτια και χαμόγελο με τη μαμά της.

Uma Thurman και Maya Hawke

Καλά κατάλαβες, αυτή είναι η κόρη της Thurman από το γάμο της με τον  Ethan Hawke.

Goldie Hawn και Kate Hudson

Εκτός από το υποκριτικό ταλέντο της διάσημης μαμάς της, η Kate Hudson πήρε και το σεξ απίλ της. 

Blythe Danner και Gwyneth Paltrow

Το Hollywood θα πρέπει να ευγνωμονεί την κυρία Blythe για τα καλά γονίδια που μετέδωσε στην κόρη της.

Madonna και Lourdes Leon

Βάλε στη Λούρδη μια ξανθιά περούκα και το αποτέλεσμα είναι η Madonna στα νιάτα της.

Melanie Griffith και Dakota Johnson

Πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη συγγένεια της φετινής σεζόν μετά την εμπορική επιτυχία που σημείωσαν οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι. Αν ήθελες να κάνεις ένα καλό κοπλιμέντο στη Griffith θα της έλεγες ότι είναι η δίδυμη αδερφή της Johnson μιας και οι δυο τους είναι κούκλες. 

Susan Sarandon και Eva Amurri

Μπορεί η Eva Amurri να είναι κάποιους πόντους ψηλότερη από τη Susan Sarandon, όμως αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την πεποίθησή μας για την ομοιότητά τους. Η Eva είναι 30 χρονών και μπαμπάς της είναι ο σκηνοθέτης Franco Amurri. 

Michelle και Malia Obama

Δύσκολο να μην προσέξει κάποιος την ομοιότητα της Michelle Obama με την κόρη της Malia. 

Julianne Moore και Liv Freundlich

Το δέρμα και τα υπέροχα μαλλιά της μαμάς της «πήρε» η Liv Freundlich. Η 12χρονη κόρη της Julianne Moore είμαστε σίγουροι ότι σε λίγα χρόνια θα είναι ίδια και απαράλλαχτη με την πανέμορφη ηθοποιό. 

Bella Thorne και Tamara Thorne

Όταν η Bella Thorne πόσταρε μία selfie με την μαμά της όλοι κατάλαβαν από πού πήρε την ομορφιά της. Καλοσχηματισμένα χείλη και μύτη και ένα baby face που θα την κάνει να μοιάζει για πάντα νέα.