David Beckham: Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε από το πάρτι των γενεθλίων του

Η selfie με τη Victoria κέρδισε τα περισσότερα like.
David Beckham: Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε από το πάρτι των γενεθλίων του



Χαμός έγινε χθες στο διαδίκτυο με τα 40στα γενέθλια του θρύλου του ποδοσφαίρου, David Beckham. Ο ίδιος, με την οικογένεια του και λίγους εκλεκτούς καλεσμένους αποφάσισαν να το γιορτάσουν ξεχωριστά, γι' αυτό και έφτασαν μέχρι το Marrakech. Ο εορτάζων, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους εκατομμύρια διαδικτυακούς του φίλους, "μοιράζοντας" φωτογραφίες από τις στιγμές του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Παρότι ο David δημιούργησε λογαριασμό στο Ιnstagram μόλις μία μέρα πριν τα γενέθλιά του, έχει ήδη περίπου 3 εκατομμύρια followers, οι οποίοι μοιράζουν τα like τους στον όμορφο σαραντάρη.

Δεν θα μπορούσε μεταξύ άλλων, να μην ανεβάσει και selfie με τη Victoria, γράφοντας: "Ευχαριστώ την υπέροχη γυναίκα μου για αυτή τη φοβερή μέρα".

Ανταποδίδοντας με τη σειρά της, η Victoria Beckham, πόσταρε στο δικό της προφίλ, μια μακρινή φωτογραφία με το σύζυγό της, από το εντυπωσιακό θέρετρο Amanjena.Τη φωτογραφία, ακολούθησε η περιγραφή "Μια ξεχωριστή μέρα με οικογένεια και φίλους" και το hashtag #DB40. 

Φωτογραφικό υλικό από το πάρτι του David, ήρθε και από άλλα προφίλ, όπως αυτό της καλής τους φίλης Eva Longoria (η οποία ταξίδεψε μέχρι το Μαρόκο για να μη χάσει τα γενάθλια) αλλά και από το λογαριασμό του μεγάλου γιου του ζευγαριού, Brooklyn Beckham.

Η φωτογραφία που προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη βέβαια, ήταν αυτή που ανέβασε η Eva, στην οποία ποζάρουν η Εmma και η Μelanie C. Ποιος να το περίμενε ότι τα πρώην Spice Girls παραμένουν τόσα χρόνια μετά, καλές φίλες με τη Victoria!

Δες εδώ πως είχε γιορτάσει τα δικά της γενέθλια η Victoria, πριν λίγο καιρό στο LA.