Κι άλλη εκπομπή μαγειρικής;

Διαλέξαμε τους πιο σέξι τηλε-μάγειρες!
Κι άλλη εκπομπή μαγειρικής;



Λένε ότι όλη η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε μια ατέλειωτη κουζίνα με τις τόσες εκπομπές μαγειρικής και δεν έχουν και άδικο. Στις 11 Μαΐου, μία ακόμα θα προστεθεί στο τηλεοπτικό μας πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το νέο ριάλιτι μαγειρικής του Ant1 θα λέγεται «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όσο για το concept, το έχουμε ήδη περιγράψει και σε προηγούμενο άρθρο. Κάθε φορά θα βλέπουμε στις οθόνες μας μαμάδες (από τα παρασκήνια) να δίνουν συμβουλές μαγειρικής στους διαγωνιζόμενους γιους/κόρες τους. Αυτός που θα μαγειρέψει καλύτερα με οδηγό την μαμά του θα κερδίσει στο τέλος το χρηματικό έπαθλο.

Το θέμα είναι ότι οι νικητές θα επιλέγονται από έναν κριτικό γεύσης που θα βρίσκεται στο πλατό. Τελικά, αυτός θα είναι εκκεντρικός Έκτορας Μποτρίνι, αν και ευελπιστούσαμε ότι θα είναι κάποιος ελαφρώς πιο σέξι.  

Για να καταλάβεις τι εννοούμε, έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα. Γι’ αυτό και σήμερα,  συγκεντρώσαμε για σένα τους πιο σέξι άντρες στις τηλεοπτικές κουζίνες. 

Εσύ ποιον προτιμάς; 

Γιάννης Αποστολάκης

Ακόμα και αν δεν σε ενδιαφέρει η μαγειρική, ακόμα και αν δεν ξέρεις πώς καθαρίζεται ένα μήλο, τον Αποστολάκη τον βλέπεις γιατί είναι χάρμα οφθαλμών (και γιατί μοιράζεται τις συνταγές του στο FollowMe). Και ο λόγος που δεν χάνεις ούτε ένα επεισόδιο του JoinUs. 

Άκης Πετρετζίκης

Νόστιμο αγόρι στην κυριολεξία. Δύσκολα προσπερνάς τα μπράτσα, τα τατουάζ και το γλυκό του χαμόγελο. Ήξερε τι έκανε η Demy όταν τον έβαλε στη ζωή της. Τώρα είναι single και μπορείς να τον βλέπεις στην εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης». 

Διονύσης Αλέρτας

Και μιας και μιλάμε για τον Άκη, θυμηθήκαμε τον επίσης σέξι ζαχαροπλάστη Διονύση Αλέρτα ο οποίος ναι μεν σταμάτησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση, όμως τον προηγούμενο μήνα απασχόλησε την κοινή γνώμη με ένα post του στο facebook στο οποίο υποννοούσε ότι ο Πετρετζίκης είναι «άμπαλος» και άσχετος. Δες την εμφάνισή του στα «Καρντάσιανς». 

Γιάννης Λουκάκος

Τον βλέπεις στην εκπομπή «Just Cooking» και τον βρίσκεις όμορφο αγόρι παρόλο που δεν ξεχειλίζει από sexiness. Απευθύνεται σε γυναίκες με παραδοσιακά γούστα. 

Δημήτρης Δαλιάνης

Δεν θα μπορούσε να μην είναι fit ο άνθρωπος που παρουσιάζει εκπομπή που λέγεται «Eat and Fit». Αυτό το αγόρι είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε δίαιτα. 

Κυριάκος Μελάς

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη λίστα μας και ο ενθουσιώδης Κυριάκος Μελάς από την εκπομπή «Μία». 

Ανδρέας Λαγός

Δεν μπορείς να πεις; Ο σεφ του «Mega με Μία» είναι ένας κούκλος και έχει το πιο ωραίο και ειλικρινές χαμόγελο που έχεις δει. Εγκρίνεται! Άσε που αν θες στήνει και ολόκληρο εστιατόριο στο σπίτι σου.

Βασίλης Καλλίδης

Ήρεμη δύναμη όμως είναι και ο Βασίλης Καλλίδης της ωραίας Ελένης.  Είναι σταθερή αξία και έχει έντονη προσωπικότητα, γι’ αυτό και δεν μπορούσαμε να μην παραδεχτούμε ότι τον βρίσκουμε κάπως σέξι. 

Δημήτρης Σκαρμούτσος 

Μετράει που ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συμμετέχει στην καμπάνια της Lidl; Ας είναι, εμείς θα τον συμπεριλάβουμε στη λίστα μας και ας μην έχει εκπομπή. Στο μυαλό μας θα είναι πάντα το «κακό παιδί» της κουζίνας με τα τατουάζ και το σέξι ψεύδισμα και ας μην είναι στην πραγματικότητα