Ένας ύμνος για τον Σάββα Πούμπουρα (κάνει comeback στην ΤV)

Αυτός είναι οάντρας των ονείρων μας αυτή την εβδομάδα.
Ένας ύμνος για τον Σάββα Πούμπουρα (κάνει comeback στην ΤV)



Όλα δείχνουν ότι ο Σάββας Πούμπουρας θα κάνει το μεγάλο του comeback στην τηλεόραση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παρουσιαστής θα είναι στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκη μου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Γι' αυτό και  μόλις εκλέχτηκε παμψηφεί στα γραφεία του FollowMe ως ο άντρας της εβδομάδας. Τα κορίτσια τον ποθούμε και σκεφτήκαμε ότι αξίζει να αναπτύξουμε το σκεπτικό μας. Ιδού, λοιπόν, οι λόγοι για τους οποίους του φορέσαμε το βασιλικό στέμμα του απόλυτου αρσενικού. 

Έχει αυτά τα λακκάκια που μας κάνουν να χάνουμε τον ύπνο μας. Παραδέξου το ότι δεν μπορείς να τα προσπεράσεις έτσι απλά. 

Ο τρόπος που έγινε διάσημος μας φαίνεται χαριτωμένος μιας και τον ανακάλυψαν μετά από την τεράστια επιτυχία της διαφήμισης της Nova στο Euro του 2004. Ναι, ήταν ο ξεχασμένος οπαδός, ο γνωστός και ως «Σάββα καφέ». 

Έχει πλάκα. Νομίζω πως αυτό το καταλάβαμε όλες από την εκπομπή «Πλάκα Κάνεις». Εκεί καταλάβαμε ότι ο Σάββας έχει την ατάκα και εκτός από σέξι, είναι η ψυχή της παρέας. Ο άνθρωπος που θα παίρναμε πρώτο για καφέ. 

Είναι ένας από εμάς. Στο παρελθόν είχε πει σε συνέντευξή του ότι υπήρχε περίοδος της ζωής του που δεν είχε χρήματα ούτε για να φάει κάτι που στα μάτια μας τον κάνει προσιτό. Άσε που στην καντίνα του στην Άνδρο έφτιαχνε σνακ και τα σέρβιρε ο ίδιος. 

Κάθε φορά που γδύνεται, μας κάνει και κοκκινίζουμε. 

Δες ΕΔΩ γιατί αποσύρεται από την κριτική ο Brad Pitt.