Penelope Cruz: Η sexy Ισπανίδα γίνεται 43 και θυμόμαστε τις μεταμορφώσεις της στον χρόνο

Η μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ παραμένει μια από τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη.
Penelope Cruz: Η sexy Ισπανίδα γίνεται 43 και θυμόμαστε τις μεταμορφώσεις της στον χρόνο



Η Penelope Cruz γίνεται σήμερα 43 ετών και εμείς θυμόμαστε την μεταμόρφωση της μέσα στον χρόνο, αλλά και τις πιο sexy στιγμές της μούσας του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ που από ένα προάστιο της Μαδρίτης έφτασε να παλεύει μέχρι και για Oscar!

Από το 1992 και το θρυλικό (πλέον), Jamon-Jamon που την έκανε γνωστή, μέχρι το Zoolander 2 που γυρίζετε τώρα, η Ισπανίδα «μαγνήτισε» κοινό (αντρικό και μη) με τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της αλλά και το ταλέντο της, που έκανε τον «πολύ», Πέδρο Αλμοδοβάρ να μαγευτεί, κάνοντας την μούσα του.

Το 2008 κατάφερε αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο για το βεληνεκές μιας Ισπανίδας καθώς ο Woody Allen την εμπιστεύτηκε στο «Vicky, Cristina, Barcelona» και η Ακαδημία με Oscar Β’ Γυναικείου Ρόλου. Εκεί όπου ερωτεύτηκε με τον συμπρωταγωνιστή της (επίσης Ισπανό) Χαβιέ Μπαρδέμ και μέχρι σήμερα είναι μαζί, παντρεμένοι και μάλιστα με 2 παιδάκια. Παραμένοντας ένα απο τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood.

Ο έρωτας, ωστόσο, που έκανε την Penelope το απόλυτο icon του Ηοllywood, ήταν αυτός με τον Tom Cruise, καθώς το 2001 οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν για μια φωτογραφία με την κυνική Cruz να δηλώνει: «Είμαστε ο Κρουζ και η Κρουζ! Απίστευτο»!. Γνωρίστηκαν στο "Vanilla Sky", ωστόσο τρία χρόνια μετά ο καθένας πήρε τον δικό του δρόμου, με την Penelope και τον Tom να διατηρούν μέχρι σήμερα εξαιρετικές σχέσεις.

Έτσι, σήμερα, παρά τα 43 της χρόνια η Penelope αποτελεί το αντίπαλο δέος της Monica Bellucci και παραμένει σταθερά κάθε χρόνο στην λίστα με τις 100 πιο sexy γυναίκες σε όλα τα αντρικά περιοδικά.

Feliz Anos Penelope!

Δείτε στο video την αλλαγή στην εμφάνιση της Cruz μέσα στον χρόνο

Στην gallery που ακολουθεί check αγαπημένες στιγμές της Penelope!