Penelope Cruz: Με sexy κόκκινο jumpsuit στη νέα της ταινία

H 40χρονη σταρ ετοιμάζεται για το μεγάλο της comeback!
Penelope Cruz: Με sexy κόκκινο jumpsuit στη νέα της ταινία



H Penelope Cruz ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Zoolander 2" μαζί με τον Ben Stiller και τον Owen Wilson. Αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του sequel και ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες που είδαμε, η 40χρονη ηθοποιός είναι τουλάχιστον εκθαμβωτική!

Σε ρόλο easyrider, η sexy Penelope φορώντας ένα δερμάτινο κόκκινο jumpsuit έδειχνε τρομερά άνετη επάνω στην μεγάλου κυβισμού μηχανή, ενώ χαμογελούσε σε κάθε ευκαιρία τραβώντας τα βλέμματα όλων! Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτόν τον καιρό στην Ρώμη, ενώ η ταινία θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Φεβρουαρίου του 2016. 

Στο sequel πρόκειται να παίξουν ακόμα οι Will Ferrell, Billy Zane και Christine Taylor, ενώ θα υπάρχουν και αρκετοί newcomers! H διάσημη καλλονή αύριο στις 28 Απριλίου κλείνει αισίως τα 41 της χρόνια (είναι Ταυράκι στο ζώδιο), παραμένοντας ακόμα ως μια από τις πιο sexy γυναίκες του Hollywood. Άλλωστε δεν διαδέχτηκε τυχαία την Scarlett Johansson στον θρόνο του περιοδικού Esquire ως η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη!

Penelope όλες θέλουμε το σώμα σου! 

Δες μπικίνι και κορμιά που έχουμε ζηλέψει ΕΔΩ