Sandra Bullock: Αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!

Η οσκαρική star έκανε την μεγάλη έκπληξη και το περιοδικό People της απένειμε τον τίτλο!
Sandra Bullock: Αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!



Η Sandra Bullock είναι σύμφωνα με το περιοδικό People η ομορφότερη γυναίκα για το 2015, με την 50χρονη star να μην πιστεύει και η ίδια τη νίκη της!

«Όχι, αλήθεια δεν το πιστεύω. Είναι αστείο! Δεν το έχω πει σε κανέναν μέχρι τώρα», τόνισε στο περιοδικό η νικήτρια και μια από τις πιο στυλάτες γυναίκες του πλανήτη. Βέβαια, η νίκη δεν ήρθε έτσι καθώς υπάρχει ένα μικρό μυστικό: Η Bullock άλλαξε στυλίστα πριν πέντε χρόνια με αποτέλεσμα από την γυναίκα της διπλανής πόρτας να «μεταμορφωθεί» σε style icon.

Η Bullock πάντως έδειξε αρκετά προσγειωμένη με τη νίκη της, τονίζοντας: «Η αληθινή ομορφιά είναι ήσυχη. Ειδικά στην πόλη, είναι δύσκολο να πεις ότι θες να μοιάζει έτσι. Το να είσαι καλή μητέρα, καλός άνθρωπος, να έχεις μια καλή δουλειά είναι η πραγματική ομορφιά. Οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν να είναι όμορφοι, είναι πραγματικά όμορφοι».

Η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, αποκάλυψε και τα μυστικά της ομορφιάς της, σχολιάζοντας πως ακολουθεί μια συγκεκριμένη δίαιτα, η οποία περιλαμβάνει ωμοφαγία λαχανικών, χυμούς και ισορροπημένη άσκηση 5 φορές την εβδομάδα.

Τα καλύτερα κοπλιμέντα, πάντως η Bullock τα δέχεται από έναν μόνο άντρα. Τον 5χρονο γιο της, Louis: «Τον έβαζα τις προάλλες για ύπνο και του έλεγα πως ακόμη και όταν γεράσω και έχω ρυτίδες θα τον σκεπάζω. Και με ρώτησε γιατί θα έχω ρυτίδες και του απάντησα πως ελπίζω να είναι από το γέλιο! Και εκείνος μου απάντησε τότε πως δεν θα είμαι μεγάλη αλλά χαρούμενη»!

Το περιοδικό People αναδεικνύει κάθε χρόνο τον πιο sexy άντρα και την ομορφότερη γυναίκα, με τον πρώτο τίτλο να καταλήγει στον κινηματογραφικό Thor, Chris Hemsworth.

Πανέμορφη και στα 50 της η Sandra, όπως θα δείτε και στην gallery! Εμάς μας αρέσει!