Charlize Theron: Ποζάρει με μαύρα δερμάτινα (και είναι πολύ sexy)

Eίναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου.
Charlize Theron: Ποζάρει με μαύρα δερμάτινα (και είναι πολύ sexy)



Η νέα φωτογράφιση της Charlize Theron, αποδεικνύει περίτρανα τον λόγο που ο Sean Penn είναι ένας πολύ τυχερός άντρας. Η 40χρονη Οσκαρική ηθοποιός ποζάρει για το νέο τεύχος του W Magazine σε μια από τις πιο προκλητικές φωτογραφίσεις της! 

Φορώντας sexy μαύρα δερμάτινα, ποζάρει με το πιο λάγνο ύφος της κρατώντας ένα τσιγάρο. Στο cover του περιοδικού συγκεκριμένα φοράει ένα μαύρο δερμάτινο jacket Dior αξίας $9000 χωρίς τίποτα άλλο από μέσα! 

Μέσα στον Μάιο αναμένεται να κυκλοφορήσει και η νέα της ταινία "Mad Max" όπου πραγματικά μοιάζει αγνώριστη, κάνοντας ωστόσο το απόλυτο δίδυμο μαζί με τον Tom Hardy. Όσον αφορά τον Sean Penn; "Είμαι πραγματικά πολύ τυχερή. Είμαι μια γυναίκα 40 χρονών που κάνει σαν 16χρονο κοριτσάκι. Ο Sean είναι στ΄ αλήθεια τέλειος. Είναι καυτός" εξομολογήθηκε πρόσφατα. 

Κι αν αναρωτιέσαι που μπορείς να βρεις την super hot δερμάτινη φούστα της Charlize, σε πληροφορούμε πως είναι της σχεδιάστριας Barbara Bui, κοστίζει 540 ευρώ (με την έκπτωση) και μπορείς να την βρεις ΕΔΩ. Όσον αφορά τα εκθαμβωτικά κοσμήματα; Είναι Cartier...

Δες ακόμα μια sexy φωτογράφιση της Charlize Theron ΕΔΩ