Matthew McConaughey: Η απίστευτη αντίδραση του βλέποντας το trailer του Star Wars (vid)

Δεν συγκινήθηκε απλώς...
Matthew McConaughey: Η απίστευτη αντίδραση του βλέποντας το trailer του Star Wars (vid)



Φαίνεται ότι μετά τη συμμετοχή του στο Interstellar, ο ηθοποιός δεν συγκινείται πια με ιστορίες αγάπης (όπως ενδεχομένως παλιότερα), αλλά με sequel ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Ο Matthew φαίνεται να αντέδρασε κάπως υπερβολικά, παρακολουθώντας το δεύτερο trailer του "Star Wars: The Force Awakens" (δες το και εσύ εδώ), βάζοντας τα κλάματα.

Ή έτσι νομίζαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μέχρι να καταλάβουμε ότι πρόκειται για το εκπληκτικό μοντάζ ενός χρήστη του YouTube. Βέβαια, ίσως να είχε λόγους να συγκινηθεί τελικά ο Matthew McConaughey, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο τέλος του χρόνου θα κυκλοφορήσει η έβδομη ταινία του "Πόλεμου των Άστρων", έπειτα από 10 χρόνια που γυρίστηκε η τελευταία και σχεδόν 40 από όταν γυρίστηκε η πρώτη.

Το Star Wars  είναι μία σειρά ταινιών που έγραψε (και ίσως συνεχίζει να γράφει) ιστορία. Έγινε η αφορμή να εμπνευστούν κόμικς, να δημιουργηθούν ηλεκτρονικά παιχνίδια και τηλεοπτικές σειρές, φιγούρες και στολές, διαμορφώνοντας μία ολόκληρη φιλοσοφία και κουλτούρα, πίσω από την ταμπέλα "Ο Πόλεμος των Άστρων".

Διάβασε εδώ τους λόγους που αν δεν έχεις δει το Interstellar πρέπει να το κάνεις asap.