H Τόλμη και Γοητεία συνεχίζεται: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς

Τι να κάνει σήμερα άραγε η παλιοπαρέα των Forrester;
H Τόλμη και Γοητεία συνεχίζεται: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς



Είναι η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη από εκατομμύρια κόσμο. Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς (ακόμα και απο εμάς τους νεότερους) που να μην έχει παρακολουθήσει έστω κι ένα επεισόδιο από την αμερικάνικη σαπουνόπερα που κατάφερε να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Guinness, αφού το 2012 γιόρτασε 25 χρόνια συνεχούς προβολής. 

Έχουν μεταδοθεί περισσότερα από 7.000 επεισόδια όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 400 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ξεκίνησε για πρώτη φορά να προβάλλεται στην Αμερική το 1987 και ένα χρόνο αργότερα στην Ελλάδα, ενώ έχει βραβευθεί με 10 βραβεία Emmy. 

Η σειρά συνεχίζει ακόμα και σήμερα να παίζεται στην Αμερική με αλλαγές στο cast, ωστόσο κάποιοι συνεχίζουν ακόμα, άλλοι έφυγαν, ενώ κάποιοι άλλοι απλά... γέρασαν! Bέβαια, υπάρχουν και αυτοί που απλά έχουν βρει το ελιξήριο της νεότητας και δεν έχασαν στιγμή την γοητεία τους, όπως ο Ridge Forrester κατά κόσμον Ronn Moss!

Tι κι έφθασε τα 64; Παραμένει ακόμα και σήμερα ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Ηollywood. Όταν μάλιστα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το cast πριν από τρία χρόνια για οικονομικούς λόγους, προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στις χιλιάδες θαυμάστριες του, ενώ ειδικά στην χώρα μας υπήρξε μεγάλο τηλεοπτικό είδωλο!

Bέβαια, ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος της μπάντας Player και παρά την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στην υποκριτική. Του βγήκε σε καλό όμως. Άλλωστε η καριέρα ήταν δεδομένη!

Το κομμάτι "Baby Come Back" είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους

Ο "Ridge" σήμερα, κρατιέται μια χαρά!

Δες το επικό reunion του cast της σειράς Saved by the Bell ΕΔΩ