Gisele: Aφήνει τις πασαρέλες για πάντα! Αυτές είναι οι πιο sexy στιγμές της

Η Gisele κρεμάει μια για πάντα τα φτερά της κι εμείς θυμόμαστε τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της...
Gisele: Aφήνει τις πασαρέλες για πάντα! Αυτές είναι οι πιο sexy στιγμές της



Ήταν ένα από τα τελευταία supermodels των 90s που περπατούσε στις πασαρέλες μαζί με την Claudia Schiffer και την Naomi Campell. Μετά από 20 ολόκληρα χρόνια καριέρας στο modelling, η 35χρονη πλέον Gisele Bundchen ανακοίνωσε ότι αποσύρεται δια παντός από τις πασαρέλες κάτι που φυσικά δυσαρέστησε όλο τον κόσμο της μόδας. 

Όπως φαίνεται ενάντια στον χρόνο δεν μπορεί να πάει κανείς, ούτε ένα supermodel! "Το σώμα μου, μου λέει αυτόματα πως πρέπει να σταματήσω. Σέβομαι το κορμί μου και είναι πραγματικό προνόμιο να μπορώ να σταματήσω" ήταν τα τελευταία της λόγια. Ωστόσο, η Bραζιλιάνα καλλονή μπορεί να μην εμφανιστεί ξανά σε catwalk όμως θα συνεχίσει να συμμετέχει σε καμπάνιες και σε φωτογραφίσεις. 

Η μητέρα δύο παιδιών, του 5χρονου Μπέντζαμιν και της 2χρονης Βίβιαν, θα έχει απο εδώ και στο εξής περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην οικογένεια της αλλά και στον σύζυγό της Tom Brady, έναν από τους πιο πετυχημένους Αμερικάνους αθλητές football ολόκληρου του κόσμου. Άλλωστε και η ίδια είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου σύμφωνα με την επίσημη λίστα του Forbes. 

Tην προηγούμενη μάλιστα χρονιά τα έσοδά της ξεπέρασαν τα 47 εκατομμύρια δολάρια χάρη στις κορυφαίες συνεργασίες της με τους διάσημους οίκους Chanel, Under Armour, Pantene, H&M και Carolina Herrera. "Είμαι ευγνώμων για το ότι στα 14, μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι" είπε αποχαιρώντας τον λαμπερό κόσμο της μόδας ενώ στην τελευταία εμφάνιση της καριέρας της στην Εβδομάδα Μόδας του Sao Paulo έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση. 

Δες την τελευταία πασαρέλα της Gisele και το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της EΔΩ