Male Wednesday: Το μυστηριώδες αγόρι της Margot Robbie είναι σέξι

Tom Ackerley, σε εγκρίνουμε.
Male Wednesday: Το μυστηριώδες αγόρι της Margot Robbie είναι σέξι



Δεν είναι και λίγο να τα έχεις φτιάξει με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Φαντάζομαι η πίεση είναι μεγάλη ενώ όλοι θα ασχολούνται με το κατά πόσο είσαι αρκετά όμορφος, έξυπνος, σέξι, καλός εραστής, με χιούμορ , πλούσιος κοκ για να έχεις τελικά το δικαίωμα να βγαίνεις με τη γυναίκα των ονείρων του κάθε άντρα.  

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Tom Ackerley, το αγόρι της Margot Robbie, της 24χρονης ηθοποιού που έγινε γνωστή από την ταινία «Ο Λύκος της Wall Street». Από τότε που έδειξε τα πόδια της στον Leonardo Di Caprio έγινε η φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού, ενώ θεωρείται το next big thing του Χόλυγουντ. 

Χθες, λοιπόν, όσα αγόρια είδαν το ζευγάρι να φιλιέται παθιασμένα στους δρόμους της Νέας Υόρκης απόρησαν και τελικά είπαν «τι του βρήκε».  Aλλά εμείς τα κορίτσια που ξέρουμε να διακρίνουμε τους σέξι άντρες αυτού του πλανήτη εντοπίσαμε κατευθείαν τα χαρακτηριστικά που μπορεί να γοήτευσαν την Αυστραλή καλλονή. Γι’ αυτό, άλλωστε και του αφιερώνουμε το Male Wednesday. 

Καταρχήν, να σου τον συστήσουμε. Το μυστηριώδες αγόρι τη Margot ασχολείται με τον κινηματογράφο και έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη σε αρκετές ταινίες. Το λέει άλλωστε και η imdb. Πρόσφατα, μάλιστα δούλεψε ως βοηθός σκηνοθέτη στην ταινία «Suite Française» στην οποία πρωταγωνιστεί η κοπέλα του. Ενδεχομένως, λοιπόν να γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας και το ειδύλλιό τους έγινε γνωστό τον ίδιο μήνα, δηλαδή τον Ιούνιο του 2014. Είναι πανύψηλος, έχει γλυκό πρόσωπο αλλά πονηρό βλέμμα, ξέρει να ντύνεται, φιλάει ωραία και φαίνεται καλό παιδί. Θα λέγαμε ότι είναι το αγόρι της διπλανής πόρτας.  

Τι άλλο, όμως, ξέρουμε για τον Tom; Πολλά είναι τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε από τη σελίδα του στο Instagram, η οποία παρεμπιπτόντως είναι πολύ προσεγμένη. Ας δούμε μερικά παραδείγματα. 

Καταρχήν, έχει αίσθηση του χιούμορ. 

Θρηνεί για την αναδιάρθρωση των One Direction #Boyband #onedirectioneatyourheartout

Κάνει αναπαράσταση της διάσημης σκηνής του Dirty Dancing #Nooneputsbabyinthecorner 

Χαίρεται με τον φίλο του τον James που παίζει με την γαλοπούλα. 

Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. 

Είναι φιλόζωος και έχει το πιο γλυκά κουταβάκια. 

Έχει τατουάζ.

Είναι Άγγλος. Εξ’ ου και η φωτογραφία με την περιγραφή «Σπίτι».

Πριν από σχεδόν 3 χρόνια βρέθηκε στην Αθήνα και τα Χανιά για δουλειά και διακοπές.

Πριν 2 χρόνια μετακόμισε από αυτό το σπίτι

Είναι μάλλον τρελά ερωτευμένος με την Margot

Έχει υπέροχη θέα από το γραφείο του

Έχει πολλούς φίλους

Συμπέρασμα: Είναι κοινωνικός, αστείος, πλούσιος, ερωτευμένος, πολυταξιδεμένος και φιλόζωος. Οπότε δεν μπορούμε παρά να εγκρίνουμε. 

Δες ΕΔΩ τη Margot για πρώτη φορά άβαφη.