Το μήνυμα της Amal Alamuddin στον Λευτέρη Λαζάρου

H κυρία Clooney έβγαλε το... καπέλο στον γνωστό σεφ του "Βαρούλκο "για τις υπέροχες σπεσιαλιτέ του.
Το μήνυμα της Amal Alamuddin στον Λευτέρη Λαζάρου



Στο Μικρολίμανο και στο εστιατόριο του Λευτέρη ΛαζάρουΒαρούλκο” γευμάτισε η Amal Alamuddin μαζί με την υπουργό Τουρισμού κ. Ολγα Κεφαλογιάννη και τον υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τασούλα.

Ο γνωστός σεφ έβαλε όλη του την τέχνη στο μενού που περιελάμβανε: Αχινοσαλάτα, τραγανό φιλέτο μπαρμπουνιού σε μους μελιτζάνας, καρπάτσιο λαβράκι μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο και λεμόνι, κριθαράκι με γαρίδες και χριστόψαρο σε μους σελινόριζας. Η όμορφη παρέα συνόδεψε τα υπέροχα αυτά πιάτα με λευκό κρασί, ενώ η Amar Alamuddin έκανε τη διαφορά με το κόκκινο κρασί “Κατώγι Αβέρωφ Καμπερνέ 2009”. Το επιδόρπιο που προτίμησαν ήταν παρφέ μασκαρπόνε σε μπισκότο λεμονιού και κρέμα με φρούτα του πάθους.

Στο τέλος του γεύματος η κυρία Clooney απόλυτα ικανοποιημένη από το φαγητό ζήτησε να γνωρίσει τον σεφ δίνοντάς του μάλιστα χειρόγραφο ευχαριστήριο στο οποίο ευχαρίστησε το προσωπικό για την θερμή υποδοχή και το υπέροχο γεύμα. 

Χαίρομαι που έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα και είναι τιμή μου να φιλοξενώ στο Βαρούλκο τις προσωπικότητες που υποστηρίζουν τον σκοπό αυτό” έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Λευτέρης Λαζάρου