Η Michele Obama ποζάρει μαζί με την Kerry Washington και την Sarah Jessica Parker!

Με αφορμή την στρατιωτική θητεία των γυναικών στις ΗΠΑ...
Η Michele Obama ποζάρει μαζί με την Kerry Washington και την Sarah Jessica Parker!



Η Michele Obama είναι γνωστή για το κοινωνικό της πρόσωπο και για την στήριξη της στις γυναίκες. Έτσι, πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού Glamour με τις ηθοποιούς, Kerry Washington και Sarah Jessica Parker!

Οι τρεις γυναίκες «ένωσαν» τις δυνάμεις τους για να μιλήσουν για τις γυναίκες που υπηρέτησαν στον πόλεμο, με την «πρώτη κυρία» να τονίζει χαρακτηριστικά: «Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν ακριβώς τι γίνεται. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν αξιώματα στον Στρατό. Συζητάω πολλές φορές με φίλους μου για αυτή την κατάσταση και ελπίζουμε πως η χώρα θα χτιστεί πάνω σε τέτοια άτομα».

Η Michele Obama φορούσε για τις ανάγκες της φωτογράφισης ένα φόρεμα Narciso Rodriguez, ενώ η Sarah Jessica Parker (προτίμησε μια δημιουργία Oscar de la Renta), τόνισε από την πλευρά της: «Να είσαι μια μητέρα, να υπηρετείς στον Στρατό και μάλιστα στο Ιράκ ή το Αφγανιστάν. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω… Ντρέπομαι που δεν υπηρέτησα πραγματικά! Σας ευχαριστούμε όλοι για τις θητείες σας!».

H Kerry Washington, η τηλεοπτική Olivia Pope της σειράς Scandal, από την δική της πλευρά τόνισε πως η ψυχολογική στήριξη στις γυναίκες που επιστρέφουν από τον πόλεμο δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία διαφορά είτε πάει κάποιος στον οδοντίατρο, είτε στον ψυχολόγο.

Η φωτογράφιση έγινε με αφορμή την Memorial Day των ΗΠΑ για τους πεσόντες στους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, η οποία γιορτάζεται στις 25 Μαΐου, με τις τρεις γυναίκες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στις μητέρες που υπηρετούν την χώρα τους…

Δες EΔΩ το φόρεμα κάτω των 100 ευρώ που φόρεσε η κόρη της Michele, Malia