Οι celebrities που έχτισαν όνομα μέσα από τα social media

Ποιες είναι οι hot stars που κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσουν την αγάπη του κόσμου;
Οι celebrities που έχτισαν όνομα μέσα από τα social media



Εκκεντρικές, προκλητικές με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, εκμεταλλεύτηκαν τέλεια Facebook, Istagram και Twitter και έγιναν... πρώτα ονόματα! 

Άλλες έχουν να μας πουν και κάτι, άλλες πάλι... δεν έχουν και πολλά! Μέσα από την τεράστια έκθεσή τους στα social media, “έχτισαν” ένα προφίλ, πρόβαλλαν τον εαυτό τους, και κατάφεραν να κάνουν τους πάντες να ασχολούνται μαζί τους! 

Πρώτη και καλύτερη φυσικά η Kim Kardashian

Ένα όνομα, μια ιστορία. Αν και δηλώνει παρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια, επιχειρηματίας (τόσα πολάάά μαζί), o πραγματικός λόγος που έγινε γνωστή είναι ότι κατάφερε να γίνει μια... πετυχημένη social media personality! 

Miley Cyrus

Η συγκεκριμένη, σίγουρα έχει να μας πει και κάτι, όμως... χωρίς όλες αυτές τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τα posts, σίγουρα θα ήθελε καιρό ακόμα μέχρι να καταφέρει να κάνει... ντόρο γύρω από το όνομά της. 

Rihanna!

H κοπέλα έχει φωνή ναι! Μας αρέσουν και αρκετά από τα τραγούδια της. Όμως, μέχρι να μπορέσει να δημιουργήσει ένα προφίλ και να γίνει γνωστή, ακολούθησε την ίδια μέθοδο. Όλα τα υπόλοιπα ήρθαν μετά, τα οποία λίγο πολύ τα ξέρεις... 

Olivia Palermo

H fashionista που κατάφερε να γίνει... fashion icon (!) τόσο γρήγορα. Έχει ωραίο στυλ, υποστηρίζει πολυ καλά το Mix & match style, αλλά... γιατί τόσος ντόρος; Γιατί το internet έκανε τη δουλειά του! 

Kαι φυσικά η Cara Delevingne

To μοντέλο από την Αγγλία, με το... natural look και τα έντονα φρύδια, κατάκτησε γρήγορα τον κόσμο της μόδας και έγινε γνωστή! Βέβαια, αν δεν είχε προκληθεί και όλος αυτός ο σάλος μέσα από posts, τα ναρκωτικά και τις “περίεργες” σχέσεις της με την Selena Gomez και την Taylor Swift, θα είχε ακόμα δρόμο μπροστά της... 

Και όσον αφορά τις πιο... παλιές του είδους; Ας πούμε για παράδειγμα, Madonna, Beyonce, Britney Spears, Lady Gaga και αρκετές ακόμα, αυτές πώς πορεύτηκαν;

Σίγουρα δεν εκμεταλλεύτηκαν τον  απέραντο κόσμο του internet όσο θα έπρεπε, (βέβαια το προσπάθησαν στην πορεία), αλλά αυτός είναι ένας λόγος που τις αγαπάμε... λίγο παραπάνω! Γιατί μας αρέσει να τις βλέπουμε μέσα από τη δουλειά τους και τις μοναδικές εμφανίσεις τους, χωρίς να το... παρακάνουν μέσα από το facebook! 

Αλλά, ας μην ξεχνάμε και τις δικές μας Ελληνίδες! Δούκισσα Νομικού, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Καινούργιου, Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Ηλιάκη, Κατερίνα Στικούδη, Demy, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Κορινθίου, Φαίη Σκορδά ανήκουν στα πρόσωπα της showbiz που ενίσχυσαν την εικόνα τους στο έπακρον μέσα από τα social media, αποκτώντας ακόμα περισσότερους followers.

Φυσικά, το αποκορύφωμα όλων είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ενώ μέχρι πρότινως δεν είχε ούτε Twitter και πλέον ποστάρει σε κάθε ευκαιρία, κάνοντας κατά ένα τρόπο ακόμα και την δουλειά των παπαράτσι.