Home Alone: Ήξερες ότι στην ταινία έπαιζε ο Elvis Presley;

Ούτε που καταλάβαμε πότε πέρασαν 25 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η θρυλική ταινία.
Home Alone: Ήξερες ότι στην ταινία έπαιζε ο Elvis Presley;



Ήξερες ότι σε ένα μήνα θα έχουμε την επέτειο του «Home Alone»; Κι όμως, πέρασαν 25 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η επική ταινία που μας έκανε σαν παιδιά να θέλουμε να αντιμετωπίσουμε μερικούς κακοποιούς. Περιμένοντας την ιστορική αυτή επέτειο, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά άγνωστα fact της ταινίας. 

To κορίτσι που βλέπει στη φωτογραφία ο Kevin, στην πραγματικότητα είναι ένα αγόρι που φοράει περούκα. Ο σκηνοθέτης θεώρησε ότι θα ήταν άκομψο να κοροϊδέψει ένα κορίτσι. 

Ο ρόλος του θείου Frank στην πραγματικότητα προοριζόταν για τον Kelsey Grammer. 

Υπάρχει ένας urban legend που λέει ότι ο Elvis Presley (ο οποίος πέθανε το 1997) εμφανίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα στην ταινία. Για την ακρίβεια, είναι ο τύπος με τα μούσια που στέκεται πίσω από την Mrs. MacCallister. 

To Playboy που διαβάζει ο Kevin είναι το τεύχος Ιουλίου του 1989. Miss July ήταν η Erika Eleniak.  

O Robert De Niro απέρριψε το ρόλο του Harry. 

H γκανγκστερική ταινία «Angels with Filthy Souls» δεν είναι υπαρκτή. Οι συντελεστές γύρισαν ένα απόσπασμά της για τις ανάγκες του «Home Alone». Στο sequel, μάλιστα, βλέπουμε το sequel της που λέγεται «Angels with Even Filthier Souls». 

Η συσκευή γνωστή και ως «The Talkboy» που αλλοίωνε τη φωνή του Kevin κυκλοφόρησε στην αγορά το 1993 μετά από απαίτηση των φαν της ταινίας. 

O John Candy γύρισε το κομμάτι του σε μία μέρα. Η ιστορία που διηγείται, στην οποία υποτίθεται πως ξέχασε το γιο του στην κηδεία του ήταν δικής του επινόησης και εκτός σεναρίου.   

Θυμάσαι τη σκηνή όπου ο Harry δάγκωσε το δάχτυλο του Kevin; Αυτό πρέπει να πόνεσε μιας και η δαγκωματιά του άφησε σημάδι στο δάχτυλό του. 

Ο Daniel Stern συμφώνησε να βάλουν μία ταραντούλα στο κεφάλι του για μία λήψη. Έπρεπε να ουρλιάζει χωρίς να βγάζει ήχο για να προστεθεί ο ήχος στο μοντάζ. 

Δες ΕΔΩ τα πράγματα που θα πάρεις από το πατρικό σου φεύγοντας.