Halloween: Αυτά είναι τα κοστούμια που θα γίνουν trend

Όλα εμπνευσμένα από την τηλεόραση!
Halloween: Αυτά είναι τα κοστούμια που θα γίνουν trend



Στις 31 Οκτωβρίου έχει Halloween και στο εξωτερικό προβλέπεται να πάθουν αμόκ με τα αποκριάτικα κοστούμια. Όπως κάθε χρόνο, θα προκύψουν και ορισμένα trend, εμπνευσμένα από την τηλεόραση. Ποια είναι αυτά; Ορίστε η λίστα που βρήκαμε στο zimbio.com. 

Kylie Jenner

Φέτος αποκάλυψε ότι έχει κάνει μερικές ενεσούλες στα χείλη της και αυτό είναι αρκετό για να ξεχωρίσει στον κόσμο των Kardashians. Το μόνο που χρειάζεται για τη μεταμφίεση είναι μπόλικο κραγιόν και μια τιρκουάζ περούκα. 

Cookie 

Έχεις δει ποτέ το «Empire»; Η Cookie Lyon είναι αφεντικό που δεν σηκώνει πολλά πολλά και τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Για τη μεταμόρφωση απαιτείται μία γούνα, χρυσαφικά, πολύχρωμο κραγιόν και ύφος ντίβας. 

The Flash

Είναι ο μοναδικός σούπερ ήρωας που υπάρχει αυτή τη στιγμή οπότε προφανώς και βρίσκεται στη λίστα. Όλο και σε κάποιο μαγαζί με αποκριάτικα θα υπάρχει η στολή του. 

Το cast του Big Bang Theory

Η Penny εξαιρείται. Απαιτούνται μπλουζάκια με σούπερ ήρωες και ύφος nerd. Αν καταλάβει κανείς τι ντύθηκαν σφύρα μου.    

Ο Jon Snow – ζόμπι

Είναι πεθαμένος; Είναι ζωντανός; Απαντήστε μας επιτέλους! Και εννοείται ότι είναι το πιο hot πρόσωπο της χρονιάς. Ο Jon Snow ζόμπι θα φοράει την κλασική προβιά, θα έχει μαλλί μπούκλα και κατάλληλο βάψιμο νεκρού. 

Jane the virgin

Υπάρχει κάτι πιο τρομακτικό από το να μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος ενώ δεν έχεις κάνει σεξ; Απαραίτητο είναι το ροζ φορεματάκι και ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά. 

The Countess 

H κοντέσα του «American Horror History» δεν είναι άλλη από την Lady Gaga. Όσες την επιλέξουν θα δείχνουν σικ καθώς θα βάλουν ένα φόρεμα – υπερπαραγωγή, τα κατάλληλα  γάντια και μπόλικο eyeliner. 

The red devil

Ο killer του «Scream Queens» είναι η καλύτερη επιλογή για το Halloween. Μια μάσκα, μια κάπα και έτοιμοι! 

Δες ΕΔΩ γιατί η Heidi Klum θα είναι η φετινμή βασίλισσα του Halloween.