Celebrity διακοπές : Που πηγαίνουν οι διάσημοι για να μην τους βλέπουμε

Παραδεισένια μέρη μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων…
Celebrity διακοπές : Που πηγαίνουν οι διάσημοι για να μην τους βλέπουμε



Οι άνθρωποι της showbiz είναι και εκείνοι… κοινοί θνητοί. Αναζητούν τους ιδανικούς προορισμούς για τις διακοπές τους με μια μοναδική προϋπόθεση: Να είναι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογράφους που είναι η σκιά τους την υπόλοιπη χρονιά.

Από την Καραϊβική μέχρι την έρημο Γκόμπι της Μογγολίας οι A-Listers έχουν βρει μαγευτικά μέρη για να συνδυάσουν ξεκούραση και απομόνωση ενώ φυσικά το οικονομικό σκέλος είναι λίγο… αλμυρό!

Necker Island- Βρετανικοί Παρθένοι Νήσοι

Το hot-spot της showbiz, το οποίο ανήκει στον κροίσο Richard Branson, ιδιοκτήτη της Virgin. Ο Βρετανός είναι πολυάσχολος και φυσικά δεν μπορεί να βρίσκεται διαρκώς στο μαγευτικό νησί, οπότε νοικιάζει την πολυτελή έπαυλή του. Το ποσό δεν το λες και μικρό καθώς κάθε βραδιά κοστίζει 34 χιλιάδες λίρες!

Στο Necker Island έχουν απολαύσει τις διακοπές τους μερικοί από τους μεγαλύτερους superstar στον κόσμο, μεταξύ των οποίων η οσκαρική Kate Winslet…

Three Camel Lodge – Μογγολία

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά η Μογγολία και η έρημος Γκόμπι αποτελούν έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της A-List. Προφανώς απομονωμένη, διαθέτει ένα από τα πιο ειδυλλιακά (και ακριβά) camp στον κόσμο. Το ταξίδι για το Camel Lodge είναι αρκετά χρονοβόρο καθώς υπάρχει εσωτερική πτήση από του Ulaanbaatar, την πρωτεύουσα της Μογγολίας, για την Dalanzadgad, και από εκεί ακόμη μια ώρα οδικώς.

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη…

San Juan del Sur – Νικαράγουα

Ακόμη μια χώρα που μας μοιάζει τριτοκοσμική ωστόσο διαθέτει εξαιρετικές τουριστικές εγκαταστάσεις. Αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό της Margot Robbie αλλά και όλων των surfer του κόσμου. Στην μικρή πόλη του San Juan υπάρχουν πολυτελέστατες τουριστικές μονάδες, ξενοδοχεία και hostels ενώ η φυσική ομορφιά αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ. Φυσικά και η απομόνωση…

Petit St. Vincent –St. Vincent and Grenadines

Στα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής το μικρό νησάκι διαθέτει (μετρημένες) 22 καλύβες. Δεν υπάρχει επισήμως αεροδρόμιο και η πρόσβασή γίνεται με καράβι.  Δεν υπάρχον τηλεοράσεις ενώ δεν πιάνει σήμα το κινητό. Στο νησί υπάρχουν δυο εστιατόρια ενώ οι τιμές για ένα μονόκλινο ξεκινούν από 1100 δολάρια στην low season.

Jose Ignacio – Ουρουγουάη

Η αλήθεια είναι πως και σε εμάς φάνηκε πολύ περίεργο, αλλά είναι ο αγαπημένος προορισμός της Shakira. Ένα μικρό ψαροχώρι όπου οι A-Listers μπορούν να ζήσουν σαν καθημερινοί άνθρωποι. To Jose Ignacio ταξιδεύει τους επισκέπτες του σε μια μποέμικη εποχή ενώ η εκπληκτική θέα στην θάλασσα μετατρέπει το μέρος σε… μαγεία!

Δες ΕΔΩ την μαγευτική Μαδέρα της Πορτογαλίας