Twilight: Ήξερες ότι η Stephenie Meyer παίζει στην ταινία;

10 χρόνια μετά, ανακαλύπτουμε τα πιο συναρπαστικά fact.
Twilight: Ήξερες ότι η Stephenie Meyer παίζει στην ταινία;



10 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του «Twilight», ενώ μόλις κυκλοφόρησε και το νέο βιβλίο της Stephenie Meyer με τίτλο  «Life & Death: Twilight Reimagined». Με τη διαφορά ότι το βαμπίρ είναι κορίτσι και ο κοινός θνητός είναι αγόρι. 

Για να το γιορτάσουμε, λοιπόν, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου τα πιο συναρπαστικά fact της θρυλικής ταινίας.

Την Kristen Stewart ανακάλυψε ένα πρακτορείο όταν ήταν 8 χρονών. Πρωταγωνιστούσε στα Χριστουγεννιάτικα καλλιστεία του σχολείου. 

Όταν αποφασίστηκε ότι η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson θα ήταν οι πρωταγωνιστές, ταξίδεψαν στο σπίτι της σκηνοθέτη Catherine Hardwicke  για να προβάρουν μία ερωτική σκηνή στο κρεβάτι. 

O Pattinson παίζει πιάνο στο τραγούδι «Bella’s Lullaby» για το soundtrack της ταινίας. 

Το φόρεμα που φοράει η Bella για το χορό κοστίζει μόνο 20 δολάρια. Δεκάδες μαγαζιά και site το έχουν σχεδιάσει για τους φαν. 

Όταν η Stephenie Meyer άρχισε να γράφει το βιβλίο της, δεν ήξερε πώς να αποκαλεί τον Edward και την Bella οπότε αντί για τα ονόματά τους έγραφε «αυτός» και «αυτή». 

Η ιδέα του βιβλίου ήρθε στη Stephanie σε ένα όνειρο. Θυμάται μέχρι και την ακριβή ημερομηνία που το είδε: 2 Ιουνίου, 2003. 

H Stephenie έχει δηλώσει ότι ο Jacob είναι περισσότερο του στιλ της. 

Χιλιάδες ηθοποιοί ήθελαν να κάνουν οντισιόν για το ρόλο του Edward. Επίσης, οι φαν ήθελαν τον ηθοποιό Tom Welling αντί για τον Pattinson. 

O RPatz δεν είχε ιδέα για το «Twilight». Έκανε οντισιόν μόνο και μόνο επειδή του άρεσε η ερμηνεία της Kristen στο «Into the Wild». 

Ένα εστιατόριο στο στη Washington σερβίρει το burger της Bella με συνοδευτικό ένα ζευγάρι δόντια βαμπίρ.  

Ήξερες ότι η Meyer παίζει στο «Twilight»; Κάθεται σto bar με το laptop της στη σκηνή όπου η Bella τρώει μεσημεριανό με τον πατέρα της.

Ο Robert δεν είχε ιδέα πόσο γόης είναι. Για την ακρίβεια, φρίκαρε όταν τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να γυρίσει μία σκηνή χωρίς μπλουζάκι. 

Η Lily Collins ήταν υποψήφια για το ρόλο της Bella. 

Μερικές εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Pattinson δεν μιλούσε σε κανέναν. Ήθελε να νιώσει απομονωμένος όπως ο Edward για να μπει στο ρόλο. 

Δες ΕΔΩ γιατί ο Robert Pattinson δεν μπορούσε να πάει για ψώνια εξαιτίας του Twilight.