Michael Douglas – Catherine Zeta Jones: Τι το περίεργο ξέρουμε για τη ζωή τους!

Το διάσημο ζευγάρι σήμερα έχει γενέθλια!
Michael Douglas – Catherine Zeta Jones: Τι το περίεργο ξέρουμε για τη ζωή τους!



Δεν είναι τυχαίο που σήμερα 25 Σεπτεμβρίου ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones έχουν γενέθλια. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και για να το γιορτάσουμε καταγράψαμε όσα θέλεις να μάθεις για το ρομάντζο τους αλλά και για τις δυσκολίες της ζωής που βίωσαν μαζί. 

Γεννήθηκαν την ίδια μέρα αλλά με 25 χρόνια διαφορά. 

Τη γνωριμία έκανε ο Danny DeVito τον Αύγουστο του 1998 στο Deauville Film Festival της Γαλλίας. Η Catherine δήλωσε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ενώ ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε την ατάκα «θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σου». 

Ο Michael ήταν παντρεμένος με την Diandra Luker για 23 χρόνια. Το 1978 έφεραν στον κόσμο τον Cameron. Το 1995 η Diandra του ζήτησε διαζύγιο.  

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το Μάρτιο του 1999 και ο Michael της έκανε πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά του ίδιου χρόνου. 

Παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου του 2000 στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης. Είχε 350 καλεσμένους και πολλούς celebrity μεταξύ των οποίων την Goldie Hawn, τον Jack Nicholson και την Meg Ryan.

Το 2000 γεννήθηκε ο Dylan Michael Douglas και το 2003 η Carys Zeta Douglas. Ο Douglas δήλωσε ότι από τη στιγμή που γνώρισε την Catherine και έκαναν μαζί οικογένεια, έγινε ένας καινούργιος άνθρωπος, πολύ διαφορετικός από εκείνον που ήταν, ως αποτέλεσμα της βαθιάς αγάπης που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους έχουν πέντε πολυτελή σπίτια (Νέα Υόρκη, Βερμούδες, Μαγιόρκα, Άσπεν, Πασίφικ Πάλισειντς). 

Το 2004, το ζευγάρι κινήθηκε νομικά εναντίον της stalker Dawnette Knight, που απειλούσε τη ζωή της Catherine. 

Το 2001 συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Traffic». 

Είναι παθιασμένοι με το άθλημα του γκολφ. 

Στα γυρίσματα των ταινιών, η Katherine έχει μαζί της ένα μηχάνημα καραόκε. 

«Για να είναι ένας γάμος πετυχημένος, κάθε γυναίκα και κάθε άντρας πρέπει να έχουν ξεχωριστά μπάνια. Τέλος». Τάδε έφη Catherine και μας προβλημάτισε. 

H Catherine κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Σικάγο» και ο Michael Douglas για την ερμηνεία του στο «Wall Street» αλλά και σαν παραγωγός της ταινίας «Η Φωλιά του Κούκου».

Τον Ιούλιο του 2009, ο γιος του Douglas Cameron συνελήφθη σε ένα ξενοδοχείο του Μανχάταν για εμπόριο ναρκωτικών. Παραμένει μέχρι και σήμερα στη φυλακή. 

To 2010 ανακοινώθηκε ότι ο Michael Douglas διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα ενώ τον Οκτώβριο του 2013 αποκάλυψε ότι ήταν καρκίνος στη γλώσσα. Στο μεταξύ, τον Ιούνιο του 2013 δήλωσε στην Guardian ότι ο καρκίνος του οφειλόταν στο στοματικό σεξ. 

Το 2011 η Catherine μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τη διπολική διαταραχή. «Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια. Πρόκειται για μια διαταραχή που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους και εγώ είμαι μία από αυτούς. Αν η αποκάλυψη ότι πάσχω από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ ενθαρρύνει έστω και έναν ασθενή να ζητήσει βοήθεια, τότε θα είμαι σίγουρη ότι άξιζε τον κόπο» εξομολογήθηκε στο περιοδικό People. Το 2013 μπήκε για ένα μήνα σε ψυχιατρική κλινική. 

Την ίδια χρονιά το ζευγάρι χώρισε αλλά δεν έγινε αίτηση διαζυγίου. 

Σήμερα είναι και πάλι μαζί με τον ηθοποιό να δηλώνει τρελά ερωτευμένος με τη διάσημη γυναίκα του. 

Δες ΕΔΩ τι δήλωσε για το πέος του ο Michael Douglas.