Πώς ο Marlon Brando ξελόγιασε την 15χρονη Jackie Collins

«O Marlon πιστεύει ότι είσαι εμφανίσιμη, ότι έχεις ένα υπέροχο σώμα και θα ήθελε να σε γνωρίσει».
Πώς ο Marlon Brando ξελόγιασε την 15χρονη Jackie Collins



H Jackie Collins έφυγε από τη ζωή το Σάββατο στα 77 της χρόνια έχοντας ζήσει όπως ακριβώς ήθελε. Μία από τις ιστορίες που είχε να διηγηθεί ήταν η σύντομη ερωτική της σχέση με τον έναν μεγάλο σταρ του σινεμά. Ήταν μόλις 15 χρονών όταν έζησε μία παθιασμένη περιπέτεια με τον τότε 30χρονο Marlon Brando. Ποτέ δεν τον κατηγόρησε επειδή την διεκδίκησε ενώ ήταν ανήλικη. Απόλαυσε κάθε λεπτό που πέρασε μαζί του. 

«O Marlon ήταν σχεδόν 30 και εγώ θα γινόμουν 16. Έστειλε κάποιον σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες να μου μεταφέρει το εξής μήνυμα: O Marlon πιστεύει ότι είσαι εμφανίσιμη, ότι έχεις ένα υπέροχο σώμα και θα ήθελε να σε γνωρίσει» είχε αναφέρει η Jackie. 

Η Jackie, βέβαια, δεν ήταν μία κλασική 16χρονη. Ήταν αναπτυγμένη, είχε σώμα 18χρονης, είχε μία μικροσκοπική μέση και μεγάλο στήθος. Όταν τον γνώρισε, εκείνος την κάρφωνε κατευθείαν στο στήθος σα να μιλούσε σε εκείνο και της είπε: «Τι όμορφο σώμα που έχεις , κοριτσάκι». 

Η έλξη όμως ήταν αμοιβαία: «Είχαμε μία πολύ σύντομη αλλά υπέροχη ερωτική περιπέτεια. Ήταν στο απόγειο της φήμης και της δόξας του. Ο πιο όμορφος άντρας που είχα δει ποτέ μου. Συναντιόμασταν για ένα διάστημα αλλά εκείνος ήταν γυναικάς και είχε κοπέλα και εγώ επίσης είχα αγόρι, οπότε το μόνο που κάναμε ήταν να περνάμε καλά».

Κάπως έτσι πρέπει να ήταν τα πράγματα μιας και η Collins είχε παραδεχτεί  στη ζωή της ερωτεύτηκε πέντε άντρες και ο Brando δεν ήταν μεταξύ αυτών, μιας και πάντα τον θυμόταν σαν τον έρωτά της σαν μαθήτρια.  

O Brando, βέβαια, δεν ήταν ο μόνος σταρ που την κυνήγησε όταν ήταν 15 χρονών. Όταν ήταν έφηβη στο Λονδίνο είχε βγει σε τυφλό ραντεβού με έναν ανώνυμο «πρίγκιπα» ο οποίος ήρθε να την παραλάβει με μία gull-wing Mercedes.

«Ήταν ένα φανταστικό αυτοκίνητο αλλά εκείνος δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Πήγα στο διαμέρισμά του και ήπιαμε σαμπάνια με άσπρα ροδάκινα. Μου μαγείρεψε κάτι που το αποκαλούσε γεύμα – αποπλάνηση. Δεν καταλήξαμε μαζί αλλά τουλάχιστον κατέληξα για μερικές μέρες με το αμάξι» θυμόταν η Jackie. 

Η συγγραφέας, όμως, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της ένα αναπάντητο ερώτημα: Πώς είχε τόσες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις για τις σεξουαλικές τάσεις και πρακτικές. Πριν φύγει από τη ζωή, την είχαν ρωτήσει σε συνέντευξή της αν είχε δοκιμάσει όλες τις στάσεις για τις οποίες έγραφε. Και εκείνη είχε απαντήσει «εννοείται, όλες, γι’ αυτό είμαι εξουθενωμένη σήμερα». 

H Jackie, από μικρή ηλικία ήταν όμως άνετη με το σεξ και τις ερωτικές ιστορίες. Να φανταστείς στην εφηβεία την απέβαλλαν από σχολείο θηλέων όταν την έπιασαν να γράφει επί πληρωμεί αθυρόστομα και πονηρά στιχάκια για μαθητές. Μάλιστα, είχε αρχίσει ήδη να γράφει το πρώτο της ερωτικό βιβλίο. Την αποβολή της γιόρτασε πετώντας τη μαθητική της στολή στον Τάμεση. 

Αργότερα πήγε στο Λος Άντζελες να μείνει μαζί με την αδερφή της Joan Collins και να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική. 

Ήταν ακόμα έφηβη όταν έγινε τακτική πελάτισσα στο στέκι των σταρ Chateau Marmont. O Errol Flynn μάλιστα την κυνηγούσε γύρω από ένα τραπέζι επειδή την ποθούσε ερωτικά, το ίδιο και ο ακόλαστος τραγουδιστής Sammy Davis Jr. 

Η καριέρα της, όμως, στην υποκριτική δεν προχωρούσε μιας και είχε στιγματιστεί ως η μικρή αδερφή της Joan. 

Ο πρώτος της γάμος έγινε στην ηλικία των 23, με τον επιχειρηματία μόδας Wallace Austin και μαζί είχαν μια κόρη, την Tracy. Ήταν μανιοκαταθλιπτικός και εθισμένος στη μεθαδόνη. Εκείνη συνήθιζε να γυρνάει σπίτι και να τον βρίσκει αναίσθητο με ένα σημείωμα στο στήθος που έλεγε ότι πήρε υπερβολική δόση. Το 1965, μετά από πέντε χρόνια γάμου έκανε αίτηση διαζυγίου και εκείνος αυτοκτόνησε παίρνοντας υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. 

Το 1968 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «The World Is Full Of Married Men» το οποίο έγινε bestseller παρά τις κακές κριτικές. Τότε ήταν που παντρεύτηκε τον δεύτερο άντρα της και ιδιοκτήτη night club Oscar Lerman. Έκαναν δύο κόρες και έμειναν μαζί μέχρι το 1992 που πέθανε από καρκίνο. Ο τρίτος της άντρας ήταν  φίλος της Frank Calcagnini αλλά δυστυχώς και εκείνος πέθανε από καρκίνο. 

Δεύτερο βιβλίο της Collins ήταν το «The Stud» το οποίο ήταν βασισμένο στη ζωή του Warren Beatty και του Mick Jagger ενώ το «Hollywood Wives» που θεωρείται και το πιο πετυχημένο βιβλίο της αποκαλύπτει τα μυστικά του Hollywood όπως τα έζησε στα πάρτι ή απλά παρατηρώντας τους ανθρώπους στα club του δεύτερου συζύγου της.  

H συγγραφέας άφησε πίσω της τρεις κόρες οι οποίες γνώριζαν για την ασθένειά της. Πριν από επτά μέρες έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό «People» λέγοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για τίποτα στη ζωή της καθώς «έκανε τα πάντα με τον δικό της τρόπο». 

Δες ΕΔΩ τι γίνεται μέσα στο σπίτι της Elizabeth Taylor.