Kurt Cobain: Το συγκλονιστικό μήνυμα της Courtney Love

Ένας θάνατος που έχτισε τον μύθο των Nirvana με τραγικό τρόπο…
Kurt Cobain: Το συγκλονιστικό μήνυμα της Courtney Love



Ο Kurt Cobain και οι Nirvana άλλαξαν την μουσική σκηνή με τον ήχο τους. Ο αυτοκαταστροφικός Kurt, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο του 1994, αφήνοντας πίσω του την δίχρονη κόρη του, Frances, και την σύζυγο του, Courtney Love. Σήμερα, 21 χρόνια μετά, ένα ποστάρισμα στο Instagram της Love, συγκλονίζει…

Η Courtney «γύρισε» πίσω στον χρόνο με μια ανάρτηση της και συγκεκριμένα στον Αύγουστο του 1992. Μια φωτογραφία του Κurt με την Love στο κρεβάτι μαζί με την μόλις λίγων μηνών Frances, με την Courtney, 51 ετών πλέον, να σχολιάζει σε μορφή επιστολής: «Νιώθω τόσο λυπημένη. Το μωρό μας μεγάλωσε τώρα. Θεέ μου, Kurt, κοίτα το πρόσωπο της. Τι σκεφτόσουν; Μου λείπεις πολύ, λείπεις σε όλους μας».

Η φωτογραφία φυσικά έγινε αμέσως αντικείμενο συζήτησης στους fans των Nirvana, οι οποίοι δεν τα πήγαν ποτέ καλά με την Love θεωρώντας την υπαίτια για την αυτοκτονία του Kobain.

Ο frontman των Nirvana βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Seattle έχοντας αυτοκτονήσει με καραμπίνα, λίγο μετά το εξιτήριο που είχε πάρει από κλινική αποτοξίνωσης στο Los Angeles. Ήταν μόλις 27 ετών...

Σήμερα, η Frances είναι 23 ετών ενώ τον προσεχή Ιανουάριο θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Cοbain όπου έχει αναλάβει την παραγωγή.

Ένας θρύλος που δύσκολα θα «σβήσει» ο Kurt Cobain… 

Δες ΕΔΩ τις αποδείξεις πως ο Kurt Cobain ίσως... δολοφονήθηκε!