Το ημερολόγιο της Pirelli θα κυκλοφορήσει μια επετειακή έκδοση για τα 50 του χρόνια!

Το διάσημο ημερολόγιο γιορτάζει μισό αιώνα sexy κορμιών με ένα αφιερωματικό coffee table βιβλίο.
Το ημερολόγιο της Pirelli θα κυκλοφορήσει μια επετειακή έκδοση για τα 50 του χρόνια!



Ποτέ κανένας δεν αγόρασε το ημερολόγιο της Pirelli για να κοιτάζει τις ημερομηνίες! Κι αν μέχρι στιγμής δεν είχες την τύχη να έχεις ένα από αυτά, πλέον σου δίνεται η ευκαιρία να τα αποκτήσεις όλα (κι ακόμη περισσότερα) στο συλλεκτικό βιβλίο «The Calendar - 50 Years And More» από τις εκδόσεις Taschen.

Το ημερολόγιο της Pirelli κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1964. Ξεκίνησε από ένα ημερολόγιο γκαράζ κι αναδείχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ορόσημα της ποπ κουλτούρας. Στις σελίδες του έχουν φιλοξενηθεί οι πιο λαμπερές γυναίκες κάθε έτους. Ενδεικτικά οι Alessandra Ambrosio, Gisele ndchen, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Cindy Crawford, Penélope Cruz, Milla Jovovich, Heidi Klum, Sophia Loren και Kate Moss.

Ενώ, κάθε χρόνο για την υλοποίηση του συνεργάζονται οι μεγαλύτεροι φωτογράφοι της μόδας και της διαφήμισης, όπως οι Avedon, Patrick Demarchelier, Nick Knight, Karl Lagerfeld, Annie Leibovitz, Peter Lindbergh, Terry Richardson, Herb Ritts, Mario Sorrenti, Mario Testino κ.α.

Έτσι, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του πλέον θρυλικού ημερολογίου, οι εκδόσεις Taschen σε συνεργασία με την Pirelli συγκέντρωσαν σε έναν τόμο όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τις γυναίκες που διακόσμησαν τις σελίδες του. Θα έχεις τη δυνατότητα να δεις σπάνιο υλικό, εικόνες από τα παρασκήνια, το ανέκδοτο ημερολόγιο του 1963 και τις πρωτότυπες λήψεις φωτογραφιών που αρχικά είχαν λογοκριθεί στην εποχή τους.

Βέβαια, δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο μέχρι τον Σεπτέμβριο που το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο. Η τιμή του θα ανέρχεται στα 49.99 ευρώ, και θα το βρίσκεις σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία!

Για περισσότερες πληροφορίες, δες ΕΔΩ