CoCo Brown: Η πορνοστάρ που έγινε αστροναύτης!

Το 2016 θα ταξιδέψει στο διάστημα κι ανησυχεί αν τα αυτιά και τα πλαστικά στήθη της θα αντέξουν τα G! OMG!
CoCo Brown: Η πορνοστάρ που έγινε αστροναύτης!



Ναι, καλά διάβασες! Δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικη φάρσα! Μια από τις βετεράνους των αισθησιακών ταινιών, η CoCo Brown, αναμένεται να είναι η πρώτη πορνοστάρ που θα γίνει αστροναύτης και θα ταξιδέψει στο διάστημα γύρω από την τροχιά της γης το 2016.  

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όλη αυτή η ιστορία θα έμοιαζε σαν ο Ιούλιος Βερν να την είχε σκαρφιστεί ως την πιο πικάντικη συνέχεια του βιβλίου του «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες». Όμως, δεν είναι έτσι, και –προς απογοήτευση πολλών- δεν θα περιέχει πορνό!

Η CoCo Brown πρόκειται να γράψει ιστορία ως η πρώτη πρώην πορνοστάρ που θα ξεπεράσει τη βαρύτητα της γης και θα βρεθεί σε τροχιά γύρω από τη γη.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πτήσης της το 2016, η CoCo υποβάλλεται σε εξαντλητική εκπαίδευση ως μέρος της ελίτ των πρώτων 100 ανθρώπων που θα γίνουν αστροναύτες μέσω της εταιρείας διαστημικού τουρισμού XCOR. Το συνολικό κόστος ανήρθε στα 100.000 δολάρια. Τιμή ευκαιρία αν σκεφτεί κανείς ότι άλλες αντίστοιχες εταιρείες ζητάνε πάνω από 200.000 δολάρια. Πριν start-up εταιρείες όπως η Virgin Galactic και η XCOR μπουν στη βιομηχανία του διαστημικού τουρισμού, η Ρωσία ήταν η μόνη χώρα που πρόσφερε αυτή τη δυνατότητα απευθυνόμενη σε βαθύπλουτους καταναλωτές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αμερικάνου επιχειρηματία Dennis Tito που πλήρωσε το 2001 20 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει ο πρώτος τουρίστας του διαστήματος.

Όμως κατά την τελευταία δεκαετία, η τεχνολογία έχει γίνει όλο και πιο προσιτή, και ενώ ακόμα πρέπει να είσαι πλούσιος, δεν χρειάζεται να είναι πολυεκατομμυριούχος για να εξερευνήσεις τα όρια της ατμόσφαιρας της Γης.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Daily Beast, η CoCo Brown μιλάει για τα εμπόδια, τους φόβους, την εκπαίδευση αλλά και γιατί ενώ ποτέ δεν είχε όνειρο ζωής να γίνει αστροναύτης, σχεδόν το έχει καταφέρει!

Τι σε παρακίνησε γι αυτό το ταξίδι στο διάστημα;

Το 2012 ένας πλούσιος γνωστός μου μου έδωσε μια πρόσκληση. Ήταν για 12 άτομα κι ένας από τους καλεσμένους είχε ακυρώσει τη θέση του, έτσι πήρα το εισιτήριο του. Το μόνο που είδα στο προσκλητήριο ήταν «Διαστημικό γεύμα» χωρίς να έχω ιδέα τι σήμαινε αυτό. Όταν έφτασα εκεί συνειδητοποίησα ότι μιλούσαν για διαστημικά ταξίδια και ήμουν λίγο σοκαρισμένη, σκεπτόμενη «Τι κάνω εγώ εδώ;».

Σε ενδιέφερε ποτέ;

Όταν ήμουν παιδί, φυσικά και με ενδιέφερε. Μια από τις αγαπημένες μου ταινίες ήταν το Space Camp. Μια από τις αγαπημένες μου εκπομπές είναι το The Universe, αλλά ποιος ποτέ νομίζει ότι όντως θα έχει την ευκαιρία να πετάξει στο διάστημα;

Γιατί θέλεις να πας;

Νομίζω ότι θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία. Αγαπώ τα πάρκα αναψυχής και αγαπώ πάντα τα πιο τρομακτικά παιχνίδια εκεί. Αυτή θα είναι σαν το πιο τρομακτικό παιχνίδι που έκανα ποτέ. Είμαι από αυτούς που παίρνουν εισιτήριο VIP και λέει ας το κάνουμε ξανά, ξανά και ξανά. Θέλω τα πιο τρομακτικά. Νομίζω ότι πρόκειται να είναι σαν το μεγαλύτερο τρενάκι τρόμου σε λούνα παρκ που να έχω επισκεφθεί ποτέ.

Πόσο θα μείνεις;

Μόνο μια ώρα, αλλά ίσως και δύο αν κάτι πάει στραβά. Μπορεί και για περισσότερο αν κάτι πάει λάθος…ίσως ποτέ να μην γυρίσω. Ποιος ξέρει!

Δηλαδή σου έχει περάσει από το μυαλό ότι ίσως να μην επιστρέψεις ποτέ;

Ναι. Φυσικά! Υπάρχει η πιθανότητα να πεθάνω. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι κάτι μπορεί να πάει όντως στραβά. Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.

Και πως νιώθεις γι αυτό; Είσαι προετοιμασμένη να κινδυνέψεις;

Ήμουν προετοιμασμένη για τον κίνδυνο από την πρώτη στιγμή που δήλωνα συμμετοχή. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα με το οποίο έπρεπε να συμφιλιωθώ. Σκέφτηκα «Ξέρεις τι; Μπορεί να πεθάνω!». Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη, ότι μπορεί να πέθανα.

Αλλά δεν σε πτόησε!

Ναι! Είπα «Ω, καλά. Κάποια στιγμή τελικά θα πεθάνω!».Ειλικρινά αυτή είναι η αντιμετώπιση μου απέναντι σε όλα τα πράγματα. Γιατί να μην το κάνω; Οδηγώ κάθε μέρα με 200 μίλια/ώρα στο αυτοκίνητό μου όταν είμαι στη Γερμανία. Πάω όσο πιο γρήγορα το μου επιτρέπει η ταχύτητα του μπροστά αμαξιού και ξέρω ότι και τότε μπορεί να πεθάνω.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου για το ταξίδι; Ή δεν έχεις;

Ξέρεις, όταν είσαι σε ένα αεροπλάνο και να έχεις αυτό το ότι τα αυτιά σου θα εκραγούν; Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου. Είναι το χειρότερο συναίσθημα και δεν μπορείς να απολαύσεις τίποτα μέχρι η αίσθηση αυτή να έχει φύγει. Αυτό είναι που με φοβίζει πιο πολύ. Ή αν ο χειριστής πάθει καρδιακή προσβολή και πρέπει να μας φέρω εγώ πίσω, γιατί θα είμαι ο συγκυβερνήτης της πτήσης αυτής.

Είσαι η πρώτη πρώην πορνοστάρ που θα πάει στο διάστημα. Έχεις λάβει αρνητικά σχόλια;

Όχι ακριβώς. Ίσως μερικοί άνθρωποι να είναι αντίθετοι, και κυρίως επειδή έχουν να κάνουν με τη βιομηχανία του διαστήματος. Εργάστηκαν πολύ σκληρά και έχουν αφιερώσει πολλά χρόνια σε αυτήν την επιχείρηση και τότε έρχεται κάποιος και παίρνει αυτό που θέλουν. Ειλικρινά, έχω ακούσει περισσότερα αρνητικά σχόλια στο χώρο της ραπ όταν ασχολούμουν με τη μουσική.

Χαίρεσαι που θα είσαι η πρώτη πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών στο διάστημα;

Ποτέ δεν το σκέφτηκα, ούτε όταν δήλωνα συμμετοχή. Δεν πέρασε από το μυαλό μου, αλλά τα μέσα με έκαναν να το σκεφτώ έτσι λίγο παραπάνω. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι κάνω κάτι για τις άλλες πορνοστάρ και για τις άλλες γυναίκες. Δεν έχει σημασία ποιος ή τι είσαι ή από πού προέρχεσαι ή ποιο είναι το background σου. Μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Για τι ανυπομονείς περισσότερο;

Να δω το διάστημα και στη συνέχεια ... Αναρωτιέμαι αν τα βυζιά μου θα επιπλέουν. Άραγε; Δεν υπάρχει βαρύτητα. Ποτέ δεν το παρατήρησα στην εκπαίδευση. Παρατηρείς όλο το υπόλοιπο σώμα να χάνει τη βαρύτητα, αλλά και πάλι θα ήθελα να δω. Τα ψεύτικο βυζιά κάνει τίποτα περίεργο στο διάστημα; Δεν γνωρίζω…

Πως είναι η εκπαίδευση σου;

Είναι εξουθενωτική. Η εκπαίδευση που πρέπει να κάνουμε είναι πολύ εντατική χρονικά. Συμπυκνώνουν τα μαθήματα μέσα σε λίγες μέρες γιατί είναι 100 αστροναύτες στο πρόγραμμα. Μόνο 100 άνθρωποι επιτρέπεται να γίνουν αστροναύτες, από εκεί και πέρα πρόκειται για στυγνή εμπορευματοποίηση. Δεν πετάς όπως πετάμε εμείς και δεν παίρνεις τα ίδια παράσημα με εμάς.

Είσαι ενθουσιασμένη για τα παράσημα;

Αυτός ήταν ο κύριος στόχος μου. Να πάρω την άδεια πιλότου και μετά να γίνω αστροναύτης και να κερδίσω αληθινά παράσημα! Πραγματικά μαθαίνω πράγματα. Δεν πρόκειται για απλά μια εμπορική πτήση. Είμαι μόνο εγώ και ο πιλότος και τον βοηθάω τον πετάξει. Είναι ένα πράγμα για δύο άτομα και είμαι συνεχώς σε εγρήγορση, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα σχετικά με αυτό.

Θεωρείς ότι είναι το απόλυτο ταξίδι που έπρεπε να κάνεις;

Ήθελα πραγματικά κάτι, εκτός από ένα ταξίδι απλό. Ήθελα να κάνω κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Θέλω να δημιουργηθεί προηγούμενο για άλλους ανθρώπους, για άλλες γυναίκες στη βιομηχανία του πορνό. Δεν έχει σημασία τι έκανες χθες, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα!

Κι αν σε σόκαρε αυτή η είδηση, δες ΕΔΩ τα στοιχεία για τις προτιμήσεις των γυναικών στα site πορνό που όντως θα σε σοκάρουν!